Szerintetek a mai fiatal generáció mit fog majd csinálni mikor nyugdíjas lesz?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl az én nagymamám most kötöget, rádiót hallgat s tévét néz. De én már nem csinálom ezeket. Mi lesz 50 év múlva? Videójátékok s Facebook vagy mi? :D2017. nov. 5. 10:03
1/9 anonim válasza:
Könnyen meglehet, de ki tudja.
Mindig változik a világ és mindig van valami új.
Ezért nem lehet még most így előre megmondani.
2/9 anonim válasza:
Az én 70 éves szüleim már most is a face-t tolják és nem kötögetnek. 2000-ben az akkor 75 éves nagyapám meg még a tv-jét se tudta kapcsolgatni, nemhogy internet... Ő kukoricát morzsolt, seprűt meg cekkert kötött leginkább, esténként meg kisétált az "utca felé", aztán beszélgettek a többi "kisétálttal" :)
3/9 anonim válasza:
A mai fiatal generáció robotolni fog amíg bele nem döglik!
5/9 anonim válasza:
Én bejárom busszal a világot, mert ingyen lesz, és minden városból hozok egy vödrös narancsot. :D
6/9 anonim válasza:
#5 - "Én bejárom busszal a világot, mert ingyen lesz"
Azt honnan tudod, hogy X év múlva mi lesz ingyen, meg mi nem?
7/9 anonim válasza:
#6. Honnan tudod, hogy addigra nem pusztítja el a Földet egy csapat Vogon? Nem tuti biztos terv, nem is írtam ilyet.
8/9 anonim válasza:
#7 - hát pont ez az, hogy nem tudom. Így aztán nem is írok le olyat, hogy ingyen lesz bármi is. Nem tudom, hogy az lesz-e. De ahogy a helyzet most áll, nem is kell azon gondolkozni, hogy mit csinálnak a leendő nyugdíjasok, merthogy ők se lesznek. Meg nyugdíj se.
9/9 anonim válasza:
Nézd meg a politikai pártok oldalait, a leghűségesebb pártkatonák átlag életkora bőven 50+ felett van.
Amúgy abból kiindulva hogy a szüleim neteznek, nagyszüleim TV-t néztek egész nap valószínűleg én is ezeket fogom tenni. De amúgy simán bejárhatja az ember "fiatal" idősként a világot. Én az erdőkben túrázni látok időseket, meg konditerembe járni, vagy csak utazgatni a nagyvilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!