Ti mik akartatok lenni gyeekkorotokban, és mik letettek igazából?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 08:50
11/13 anonim 

válasza:

Gyermekorvos akartam lenni, végül csecsemő-és kisgyermeknevelő, illetve óvónői végzettséget szereztem. :-)
Sajnos a pénz miatt gyárban dolgozom!
12/13 anonim 

válasza:

Nos, a Kacsamesék hatása alá kerülve; elsődleges motivációm "gazdag ember".
A sokszor elhangzott "Mi leszel, ha nagy leszel" mindig azt válaszoltam "mennyit keres", "aki sokat keres"
-Már akkor próbálták elhitettni a gyermekkel, hogy csak az lehet boldog, akinek van egy nagy érmékkel teli épülete amiben úszhat. Szépen megteremtette a kapitalista társadalmat, ahol a profit többet ér mindennél.
Kiskoromban nem volt sok alternatíva, mert a nagyszüleim nem ismerték a szakmákat, csak, amit láttak. A Dallas, Jokey Ewing és Cliff Bans olajmágusok voltak, üzletemberek. Emeséről most nem írok.
13/13 anonim 

válasza:

Informatikus lettem volna, de a katonasagnal kotottem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!