Voltatok már így, ha akartatok venni valamit?
en igy vagyok az autovasarlassal
jovore lesz a 6 . eve hogy sporolok ra
azota osszejott az auto aranak negyvenszerese de a mai napig nem vettem meg
naponta kb 4 orat toltok a hasznaltauto.hu bongeszesevel
nalam ez ilyen abszurd dolog
Igen sajnos.
De nem csak telefonnal, azt nem veszek, amíg komplett tönkre nem megy (remélem, az majd csak diploma után lesz valamikor). De sajnos csizmára is sajnálom, pedig az nem 150 ezer...
Én is ilyen vagyok. Most például kinéztem egy notebookot, meg is tudnám venni, pénzem is maradna még bőven, de sajnálom rá kiadni.
Telefonnal szintén így vagyok. Szerintem az az oka, hogy tudom mennyit kell dolgozni érte és hogy kb 2-3 év múlva elavul, szart sem ér majd...
Kelleni viszont kellene, mert a gépem kezd haldokló félben lenni. (Amit szintén rohadt drágán vettem, de mostanra már nem ér semmit)
Elég sok ilyen van. Aztán van hogy átkattan az agyam és mégis megveszem. Mondjuk 150 ezer egy telefonra nálam kizárt. :)
Pl. szeretnék egy robotgépet, de sajnálom rá a pénzt.Vagy szeretnék egy új mosogatót, de ha olyat veszek amilyet igazán szeretnék, az négyszer annyiba kerül, mint a másik típus, vagy is már szívom a fogam. Szerencsére a szüleim mindig pont azt vesznek nekünk karácsonyra, amiért tudják, hogy fáj a szívem, de magamnak sosem venném meg, mert sajnálom rá azt az összeget. Persze mindezt ésszerű kereteken belül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!