Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Heti két fürdés, mindennapos...

Heti két fürdés, mindennapos mosakodással kevés?

Figyelt kérdés

Nincs rossz szagom soha, viszont olvastam, hogy állítólag a mindennapos zuhany a "normális"?!

(meleg időben is csak két naponta zuhanyzok, plusz minden reggel mosakodom)

2017. nov. 3. 20:00
1 2
 11/11 Metionin ***** válasza:
Mi is így csináltuk amíg nem volt fürdőszobánk, szóval ez alapján elég. Heti 2x a műanyag kádban volt hajmosás-fürdés, naponta pedig lavórban mosakodás. Azért annyit hozzátennék, hogy akkor még gyerek voltam, egy gyerek pedig nem izzad úgy mint a felnőttek. Mire kamaszodtam és testszagom lett, már volt fürdőszobánk és lehetett zuhanyozni. Abban egyetértek az előző válaszolókkal, hogy egy ilyen mosakodás is simán elhasznál annyi vizet mint egy "katonazuhany", tehát aki spórolásból követi ezt a rutint (és nem azért mert nincs fürdő), annak érdemesebb inkább a gyors zuhany.
2017. nov. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!