Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik három nyelvet választanád?

Melyik három nyelvet választanád?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy jó tündérke, aki megkérdezi, hogy a magyar mellett melyik 3 nyelvet szeretnéd anyanyelvi szinten beszélni, és teljesítené is a kívánságot, melyik három nyelv lenne az?

2017. nov. 2. 22:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Angol, orosz, olasz. Mindhármat viszonylag jól beszélem már, de egy kis plusz sosem árt. :)
2017. nov. 2. 23:45
 12/27 anonim ***** válasza:
Angolul felsőfokon tudok, de mindig van mit tanulni, szóval azt mindenképpen. Héberül tudok folyékonyan, de azért a felsőt nem éri még el, azt is választanám. Német nagyon jól ment még gimiben, de azóta elfelejtettem, azt is szívesen visszahoznám.
2017. nov. 2. 23:47
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát, nehéz lenne választani. Finn (ez alakulgat, de az eddigi lusta tempómban a középfokú szókincsig se jutok el ebben az évezredben), feröeri (érdekes és nagyon nehéz), francia (hasznos, de nem tudom rávenni magamat, hogy belekezdjek) vagy német (szintén hasznos, és annak idején nagyon nem értettem belőle semmit, amikor próbálkoztam vele).
2017. nov. 2. 23:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Angol (felsőfok megvan, de mégsem anyanyelvi szinten), spanyol (számomra a legszebb nyelv), orosz/német (az orosz nagyon tetszik, a német praktikus).
2017. nov. 3. 00:02
 15/27 anonim ***** válasza:
angol, német, görög vagy latin
2017. nov. 3. 00:20
 16/27 anonim ***** válasza:

svéd, spanyol és német

angolul már beszélek elég magas szinten, így inkább ezt a hármat választom

2017. nov. 3. 00:37
 17/27 anonim ***** válasza:

Angol már megy azon a szinten, de nyilván tiszta lappal ez lenne az első választás.

Második a kínai. Aki tisztában van a világ helyzetével, annak nem kell magyarázni miért. Mondjuk sokat utaztam már kínában, tehát töröm a nyelvet.

Harmadik a spanyol. Egy kontinens beszéli, és könnyű belőle megérteni az olaszt, franciát. Aki pl. ezek közül többet választ, az nem hoz túlságosan jó stratégiai döntést.

2017. nov. 3. 01:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Az angol mellett a spanyol és japán.
2017. nov. 3. 03:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Angolul, olaszul és spanyolul már beszélek, de spanyolul csak középfokon, úgyhogy ez lenne az első. Oroszt és franciát választanám még.
2017. nov. 3. 05:02
 20/27 anonim ***** válasza:
47%

angol nem kell mert azt el lehet bárhogy gagyarogni, úgy is megértenek

spanyol, finn, hindi

2017. nov. 3. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!