Mit tegyek, ha az egesz csaladom csak a rosszat latja bennem? 17l
Ma voltunk az asztalnal, amolyan ebedszeruseg: en, anyum, nagyszuleim.
Elkezdtek kerdezni, hogy mit tervezek a jovoben. Mondtam, hogy szeretnek tovabbmenni valamilyen mernokkent, az epitesz es a logisztikai vonz a legjobban.
Utana mamam elkezdett rohogni, hogy semmit sem tettem le az asztalra, “jelentektelen az eletem” mit tervezem a jovomet. :)
Anyum is jott utana azzal, hogy a nemet egyesemmel valoszinu felvesznek majd valahova. LESZOGEZESKEPP: azt a hanyagsagom miatt kaptam, mert otthonhagytam egy lapot es beirt a tanar egy egyest. Amugy 9-10.ben kituno voltam belole, most is egy hibatlan tz-t irtam belole es csak otosek a feleleteim... 4,5re kijavitottam az atlagom belole.
Ezutan papam azzal, hogy a kozossegi oraim sincsenek meg es nyelvvizsga se.
Erre nincs semmi mentsegem. Talan annyi, hogy a kozossegi naplom bent maradt egy oviban juniusban es amikor juliusban el akartam kerni nem talaltak meg, szoval nyaron nem tudtam 50 orazni PLUSZ alig voltunk otthon. A nyelvvizsga meg most tavaszra van betervezve es a felkeszitotanarom is azt mondta hogy tutira menni fog addigra, jol haladunk.
Ezeket miert nem latjak meg bennem? Konnyekbe labadt, voros szemekkel alltam fel az asztaltol, mert nem birtam mar a megjegyzeseiket hallgatni.
Soha sem szoktam bulizni, nem drogozok, nem iszok, max hetvegen NEHA (havonta egyszer kb) kint vagyok a barataimmal este 11-ig, es teljesen jozanul jovok haza. Eletemben ketszer ittam, de nem voltam holt reszeg, szimplan csak jol ereztem magam. (Nyari szunetben)
A tanulast nem is sz**rom le, harmadik legjobb tanulo vagyok az osztalyomban 4,78-as atlaggal.
Ezeket miert nem latjak meg bennem? Miert mindig csak a rosszat? Miert nem szokott megolelni anyum vagy legalabb annyit mondani, hogy ugyes voltal ha hazahozok egy otost? MIERT CSAK A ROSSZAT LATJAK BENNEM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!