Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az egesz...

Mit tegyek, ha az egesz csaladom csak a rosszat latja bennem? 17l

Figyelt kérdés

Ma voltunk az asztalnal, amolyan ebedszeruseg: en, anyum, nagyszuleim.

Elkezdtek kerdezni, hogy mit tervezek a jovoben. Mondtam, hogy szeretnek tovabbmenni valamilyen mernokkent, az epitesz es a logisztikai vonz a legjobban.

Utana mamam elkezdett rohogni, hogy semmit sem tettem le az asztalra, “jelentektelen az eletem” mit tervezem a jovomet. :)

Anyum is jott utana azzal, hogy a nemet egyesemmel valoszinu felvesznek majd valahova. LESZOGEZESKEPP: azt a hanyagsagom miatt kaptam, mert otthonhagytam egy lapot es beirt a tanar egy egyest. Amugy 9-10.ben kituno voltam belole, most is egy hibatlan tz-t irtam belole es csak otosek a feleleteim... 4,5re kijavitottam az atlagom belole.

Ezutan papam azzal, hogy a kozossegi oraim sincsenek meg es nyelvvizsga se.

Erre nincs semmi mentsegem. Talan annyi, hogy a kozossegi naplom bent maradt egy oviban juniusban es amikor juliusban el akartam kerni nem talaltak meg, szoval nyaron nem tudtam 50 orazni PLUSZ alig voltunk otthon. A nyelvvizsga meg most tavaszra van betervezve es a felkeszitotanarom is azt mondta hogy tutira menni fog addigra, jol haladunk.

Ezeket miert nem latjak meg bennem? Konnyekbe labadt, voros szemekkel alltam fel az asztaltol, mert nem birtam mar a megjegyzeseiket hallgatni.

Soha sem szoktam bulizni, nem drogozok, nem iszok, max hetvegen NEHA (havonta egyszer kb) kint vagyok a barataimmal este 11-ig, es teljesen jozanul jovok haza. Eletemben ketszer ittam, de nem voltam holt reszeg, szimplan csak jol ereztem magam. (Nyari szunetben)

A tanulast nem is sz**rom le, harmadik legjobb tanulo vagyok az osztalyomban 4,78-as atlaggal.

Ezeket miert nem latjak meg bennem? Miert mindig csak a rosszat? Miert nem szokott megolelni anyum vagy legalabb annyit mondani, hogy ugyes voltal ha hazahozok egy otost? MIERT CSAK A ROSSZAT LATJAK BENNEM?

2017. nov. 2. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A családod csak féltékeny rád, mert már most látják, hogy sokkal ügyesebb,okosabb vagy, mint ők valaha is voltak, és leakarnak téged húzni, hogy jajnehogymár te jobb legyél, mint ők. De ne törődj velük, neked sokkal szebb életed lesz mint nekik. Sok sikert te okos, ügyes lány! 😊 22L
2017. nov. 3. 07:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat❤
2017. nov. 4. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!