Szerintetek mikor fog esni a hó?
Figyelt kérdés
Az accuweather szerint november 16-án esni fog a hó reggel....szerintetek erre mennyi az esély? Vagy ti mire tippeltek? Szerintetek mikor fog először esni a hó? De nem a hegyekben!! Hanem pl Budapesten,de úgy hogy megmaradjon!
Normális válaszokat akarok!
Köszönöm.
2017. nov. 2. 20:24
1/9 Koplárovics Béci 

válasza:

Szerintem december 7-én.
2/9 anonim 

válasza:

na mer neked aztán sok közöd van hozzá
3/9 anonim 

válasza:

az internet kategória nem jött be, hátha az emberek kategória jobb lesz? vagy itt meg időjósokat keresel?
4/9 Bihar Valatonon 

válasza:

Az accuweather kb annyira reális előrejelzést mutat, mint hogy egyes lájkvadász oldalak tavaly ilyenkor onnan jósolták meg,h ogy februárban már igazi tavaszi idő lesz:)
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem télen fog. Esetleg április közepe felé mint tavaly.
6/9 anonim 

válasza:

mekkora tahó tirpák válaszolók vannak :D
7/9 anonim 

válasza:

Hobbi szinten érdekel a meteorológia. Ma estére érkezik egy csapadékos front, ami a Dunántúli Középhegységben, a Bakony magasabb reszeire hizhat kevés havat.... nem megmaradó hóról beszélünk.
8/9 anonim 

válasza:

A fent leírt napon (november 16.) nem esett a hó.
Most eléggé hallom kintről az erős szél hangját, de nem tudom, hogy vajon meghozza-e a havazást...
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap hajnalban esett hólepel de hamar elolvadt...ma is esett de nem maradt meg..
2017. nov. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!