Az autótolvajok gyilkosok is, vagy csak az autó kell nekik?
Úgy értem :
Csaj vagyok és valószínűleg parás.
Nem is ez a lényeg.Van egy kis Audi TT Coupe-m,nemrég vettem, a héten lesz a teljes Pajzs-védelmi rendszer beszereltetve.Emiatt nagyon nem is aggódom,mert gyakorlatilag így az autó ellophatatlan lesz,továbbá inkább fizetek plusz havi díjat is,csakhogy a folyamatos figyelve legyen.
Viszont..tegyük fel, hogy elmegyek egy bevásárló központba.Ez idő alatt valahogy bejutnak az utastérbe..oké..rájönnek,hogy Pajzs-os a dolog,mert nem tudják elvinni...ahhoz meg ugye a motorháztetőt kellene feltépni,de azt sem tudják,mert nem lehet.Közben persze üvölt a riasztó hangja, és a fénye is villog ezerrel.
Mi van, ha akkor inkább megvárják, míg visszatérek, majd fegyvert/kést, miegymást nekem szegeznek, kényszerítve arra, hogy beszálljak és velem együtt ők is, így van kocsi és ha már mondjuk ott vagyok, akkor előbb megerőszakolnak, majd megölnek.
Meddig képesek a tolvajok elmenni?
Vagy túlkomplikálom ? :)
Köszi
Ki lop manapság még audi tt-t?...
Ellophatatlan autó meg nem létezik...
Aggódni lehet sok mindenen. Valaki tojik az autódra, csak a tested kell, ennyi erővel ezen is parázhatnál. Téged is ellophatnak. Magyarországon nm kevés nő tűnik el nyomtalanul. Csellengők c. Müsor gyerekkorom óta nyomta a tv.
Aki autólopásra specializálódott, nm fog őlni, mert akkor bérgyilkosságra/behajtónak/verőlegénynek egy jó informatikus elköti az autót, de őlni nem fog.
12-es:
pajzs rendszerrel márpedig ellophatatlan.
Más kérdés, ha emelővel,vagy daruval jönnek érte.
Ennek viszont még én is csekély esélyét látom.
"pajzs rendszerrel márpedig ellophatatlan."
Nagyon nagyon naív vagy, ha ezt tényleg elhiszed.
Ja tényleg, hanem arról, hogy megvárnak-e az autótolvajok egy forgalmas, kamerázott, zárt parkolóban, a visító autóban, hogy megöljenek.
Hogy engednek ki téged az utcára egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!