Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az autótolvajok gyilkosok is,...

Az autótolvajok gyilkosok is, vagy csak az autó kell nekik?

Figyelt kérdés

Úgy értem :

Csaj vagyok és valószínűleg parás.

Nem is ez a lényeg.Van egy kis Audi TT Coupe-m,nemrég vettem, a héten lesz a teljes Pajzs-védelmi rendszer beszereltetve.Emiatt nagyon nem is aggódom,mert gyakorlatilag így az autó ellophatatlan lesz,továbbá inkább fizetek plusz havi díjat is,csakhogy a folyamatos figyelve legyen.

Viszont..tegyük fel, hogy elmegyek egy bevásárló központba.Ez idő alatt valahogy bejutnak az utastérbe..oké..rájönnek,hogy Pajzs-os a dolog,mert nem tudják elvinni...ahhoz meg ugye a motorháztetőt kellene feltépni,de azt sem tudják,mert nem lehet.Közben persze üvölt a riasztó hangja, és a fénye is villog ezerrel.

Mi van, ha akkor inkább megvárják, míg visszatérek, majd fegyvert/kést, miegymást nekem szegeznek, kényszerítve arra, hogy beszálljak és velem együtt ők is, így van kocsi és ha már mondjuk ott vagyok, akkor előbb megerőszakolnak, majd megölnek.

Meddig képesek a tolvajok elmenni?

Vagy túlkomplikálom ? :)

Köszi

2017. nov. 2. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ilyen autóval szívesen lennék a férjed aki megvéd
2017. nov. 2. 10:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Ki lop manapság még audi tt-t?...

Ellophatatlan autó meg nem létezik...

2017. nov. 2. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Aggódni lehet sok mindenen. Valaki tojik az autódra, csak a tested kell, ennyi erővel ezen is parázhatnál. Téged is ellophatnak. Magyarországon nm kevés nő tűnik el nyomtalanul. Csellengők c. Müsor gyerekkorom óta nyomta a tv.

Aki autólopásra specializálódott, nm fog őlni, mert akkor bérgyilkosságra/behajtónak/verőlegénynek egy jó informatikus elköti az autót, de őlni nem fog.

2017. nov. 2. 13:28
 14/19 A kérdező kommentje:
na,ennek kifejezetten örülök,hogy ma már nem lopnak TT-t. Ez jó hír! Köszi
2017. nov. 2. 18:04
 15/19 A kérdező kommentje:

12-es:

pajzs rendszerrel márpedig ellophatatlan.

Más kérdés, ha emelővel,vagy daruval jönnek érte.

Ennek viszont még én is csekély esélyét látom.

2017. nov. 2. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:

"pajzs rendszerrel márpedig ellophatatlan."

Nagyon nagyon naív vagy, ha ezt tényleg elhiszed.

2017. nov. 2. 19:48
 17/19 A kérdező kommentje:
a kérdés nem erről szól. kösz.
2017. nov. 2. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja tényleg, hanem arról, hogy megvárnak-e az autótolvajok egy forgalmas, kamerázott, zárt parkolóban, a visító autóban, hogy megöljenek.

Hogy engednek ki téged az utcára egyáltalán?

2017. nov. 2. 22:52
 19/19 A kérdező kommentje:
még mindig itt unatkozol?köszönjük a válaszokat,leülhetsz.Csók
2017. nov. 3. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!