Az autótolvajok gyilkosok is, vagy csak az autó kell nekik?
Úgy értem :
Csaj vagyok és valószínűleg parás.
Nem is ez a lényeg.Van egy kis Audi TT Coupe-m,nemrég vettem, a héten lesz a teljes Pajzs-védelmi rendszer beszereltetve.Emiatt nagyon nem is aggódom,mert gyakorlatilag így az autó ellophatatlan lesz,továbbá inkább fizetek plusz havi díjat is,csakhogy a folyamatos figyelve legyen.
Viszont..tegyük fel, hogy elmegyek egy bevásárló központba.Ez idő alatt valahogy bejutnak az utastérbe..oké..rájönnek,hogy Pajzs-os a dolog,mert nem tudják elvinni...ahhoz meg ugye a motorháztetőt kellene feltépni,de azt sem tudják,mert nem lehet.Közben persze üvölt a riasztó hangja, és a fénye is villog ezerrel.
Mi van, ha akkor inkább megvárják, míg visszatérek, majd fegyvert/kést, miegymást nekem szegeznek, kényszerítve arra, hogy beszálljak és velem együtt ők is, így van kocsi és ha már mondjuk ott vagyok, akkor előbb megerőszakolnak, majd megölnek.
Meddig képesek a tolvajok elmenni?
Vagy túlkomplikálom ? :)
Köszi
"Közben persze üvölt a riasztó hangja, és a fénye is villog ezerrel.
Mi van, ha akkor inkább megvárják, míg visszatérek, majd fegyvert/kést, miegymást nekem szegeznek..."
Igen, a visító, villogó autóban ülnek majd és várnak rád. Feltűnésmentesen.
A módszer, amit leírtál, az meg főleg célzott emberrablásoknál van, nem autólopásoknál. Aki autótolvaj, az látni se akarja a tulajt, nemhogy autókázni vele.
esküszöm, hogy megnyugtattatok :)
A nők hajlamosak kombinálni,úgy néz ki :(
De nincs pasim,aki megvédjen, meg akitől megkérdezzem,
úgyhogy ezért kiírtam.
végülis mihez képest :)
(amúgy igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!