Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti miben vagytok otthon?

Ti miben vagytok otthon?

Figyelt kérdés
Én kiskorom óta azt szoktam meg, hogy amint hazaérek, felkapok egy melegítőt, rosszabb pólót, pulcsit, ami otthonivá van nyilvánítva. Hétvégén szintén ilyenekben vagyok. Viszont csomó emberről tudok, aki marad farmerben, hétvégén is abban van otthon... Én vagyok a fura, vagy ti is átöltöztök?
2017. okt. 28. 15:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%
Csak és kizárólag kényelmes, otthoni cuccok: mackógatya, póló, hidegebb időben valami szürke zokni, lyukas pulóver. Egy fél órát nem bírnék ki otthon farmerban, ingben meg ilyen vackokban, éppen elég hogy az utcán ilyenekben kell mászkálnom. Ha tehetném az utcán is mackóban lennék, és nem igénytelenség miatt, egyszerűen nekem a farmer kényelmetlen. Nyáron utcán is csak short (vagy bermuda) plusz póló, sportcipő.
2017. okt. 28. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!