Ti miben vagytok otthon?
Én otthon farmerban vagyok - de nem abban, amiben eljárok, nem rossz pólóban, pulóverben (a "rosszabbakat kidobom), ami nem kimondottan drága, de rendesen néz ki. Sosem értettem, ha valaki igéynes máshol a kinézetére, akkor miért pont otthon a családjával néz úgy ki, mintha a kukából húzták volna ki.
Mielött valaki beleköz: NEM estélyi, kosztüm, stb-röl van szó, hanem tiszta, nem szakadt, nem nyúlott, nem kopott farmerról, pólókról, pulóverekröl és nem nagy-sminkröl, de tiszta, ápolt arcról, hajról (otthon sem rohangálok kócosan, zsíros hajjal). Sminket nem használok otthon.
Nálam sosincs gond, ha váratlanul beállít akárki is, mert nem kell elötte átöltözni, fürdeni stb, mert rendesen, vendégfogadó állapotban vagyok.
Természetesen ha koszos munkát (festés vagy hasonló) végzek, akkor van direkt olyan, amit csak ilyenekre használok, de utána tisztát veszek és megint rendesen nézek ki.
Szerintem baromi kényelmetlen otthon ülni farmerban, maradok a melegítő-póló kombónál. Egyik sem kopott vagy szakadt, váratlanul vendég nem szokott beállítani.
Otthon hétköznap este meg hétvégén is ebben vagyok, kivéve persze, ha van vmi családi esemény, akkor nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!