Amikor kiírtok egy konkrét esetet teljes őszinteséggel, nem féltek, hogy valaki lebuktat? Vagy rájön a másik fél, hogy ő róla van szó?
Két japán szót kell megjegyezned. A kotenáj és a hotena. A kotenáj, az aminek a dolgok látszanak. A hotena, amilyenek a dolgok valójában.
Egyébként nem.
Én csak attól tartok, hogy privátban belefutok ugyanabba.
Viszont tegnap pár tag tegnap mindenki hozzászólásán végigszántott és mindenkinek bemásolta ugyanazt a sablont. Vagyis nem tudta, hogy én nem lány vagyok, gondolom így akart ismerkedni. Kiírtam, hogy na itt van megint menetrend szerint, persze név és üzenettartalom nélkül. Erre magára vette az egyik és nekem rontott privátban :D
#5-ös, beszélgetünk privátban? :DDD
Egyébként olyan dolgokat, amik nagyon konkrétak, én sem írnék ide nyilvánosba. Maximum akkor beszélnék ilyenekről, ha már tudom nicknévről és írási stílusról, hogy az illetővel még nem beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!