Mi a hobbid? Mivel foglalkozol szabadidődben?
Fa faragás, bútor készítés, kőfaragás, kertészkedés ez a hobbim és egyben a megélhetésem,
Ezeken kívül futok, úszom heti 3*
Szezonban kajakozom és bringázgatok.
Hobbi:
Videójátékok
Rajzolás
Olvasás
Kondi
Írás
Egyéb elfoglaltság:
Netezés
Filmezés
Zenehallgatás
Nyelvtanulás
+Társasági élet.
Mondjuk utóbbi időben egyikre sincs sok időm.
A legfontosabb hobbim az utazás és minden, ami azzal kapcsolatos (olcsó repjegyvadászás, szálláskeresés, fórumok bújása, hogy jó tippeket találjak nem turistás helyekről, stb stb). Évente minimum 4, de inkább több alkalommal sikerül egy-egy utat összehoznom. Olvasni is nagyon szeretek, heti 3-4 könyvet elolvasok, zenélek hobbiszinten és amikor csak engedi az időjárás, túrázom a környéken.
Ezen kívül (mert ezeket már nem nevezném hobbinak) van társasági életem elég sok különféle programmal, sokszor járok koncertekre, szeretek sorozatokat/filmeket nézni, színházba járni, főzni, új recepteket vadászni és mindenféle konyhákat kipróbálni, imádom a kajafesztiválokat, szabadulós szobákat.. Még vagy fél napig sorolhatnám, nem szoktam unatkozni :)
Azta! Hát példát kéne venni rólatok, tök jól hangzik amiket egyes válaszadók leírtak! :O
Remélem egy nap én is ilyen részletes listát írhatok.
Bocsi az off-ért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!