Mivel foglalkozol és mennyit keresel?
Én magán matek tanár vagyok. Magyarul illetve angol és német nyelven. Teljesen össze-vissza van a bevételem. Érettségi, felvételi közeledtével kb. 2 hónapon át nincs egy fél nap szabadnapom sem (se hétköznap se hétvégén), év közben átlagos, de így a nyári szünetben, illetve téli, tavaszi, ősziben elég szívás.
Annyira hű de sokat nem lehet vele keresni, mert nagyon sok a kókler, főleg akik még nem végeztek, csak valamelyik egyetem hallgatói akik el-el szedik az embereket ideig-óráig.
Aztán amikor már a sokadik 1-est kapja a tanuló, akkor jönnek, hogy hozzak rendbe mindent 2 hét alatt.
Viszont nagyon szeretem, mert a matekért nagyon oda vagyok, és jó mert nem csak pl. nyolcadikosokat, vagy egyetemistákat taníthatok, hanem napra kész vagyok minden szinten.
És végtelen türelemmel tudom elmondani akár 10000-szer is.
Ha egy éves átlagot számítok, amiben a legjobb és a legrosszabb hónapok is benne vannak, akkor kb. nettó 150 ezerre jön ki a végeredmény, ami nem valami nagy szám.
Adatrögzítő vagyok és minimálbért keresek, vagyis 70 ezret. Nem csoda, ez az a munka, amit mindenki meg tud csinálni, csak vakon gépelni kell hozzá tudni gyorsan. :/
A szakmámban (gazdaságtan & informatika) nem sikerült elhelyezkednem, úgyhogy sajnos maradt ez.
2#
Fejleszd a számtech tudásod! Többre viheted.
" de mivel nő vagyok, nem
vesznek komolyan, így szinte
lehetetlen informatikai területen
elhelyezkednem."
Na ezt hagyjad inkabb. Csak nekunk akarod ezt beadni vagy magad is elhiszed ezt a butaságot?
5-ös válaszadó.
Sok helyre meg előbb vesznek fel egy nőt,mint egy férfit,csak a csini arc miatt.
Vendéglátásból váltottam IT szakmára. Szakmához sok közöm nem volt, de beszélek némtül - angolul, így felvettek. 3 év után Bruttó 250 + havi bónusz ami 8-10 % között van, + havi bruttó 30 ezer cafeteria.
Mi kellett hozzá? egy igedennyelv, am lehetőleg kifogástalan, és egy kis akarat, mindent meg lehet tanulni, és nincs lehetetlen. csak nemakarom van, de ez más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!