Te vennel az eletedben egy olyan dolgot, amirol tudod hogy nagyon boldogga tenne, de draga?
Figyelt kérdés
jellenleg megtudod engedni magadnak, de termeszetesen senki nem tudja mit hoz a holnap ...
megis megvenned?
2017. okt. 24. 21:14
2/12 anonim válasza:
Meg a pénz így is úgy is nagyon múlandó még a boldogság elég sokáig megmarad.
3/12 anonim válasza:
Persze, meg is fogom hamarosan szerintem. Annyira nem drága, hogy csődbe vigyen, a szükségben meg nem az a 10 ezer fog kisegíteni (csak drágább, mint az alap dolgaim)
4/12 anonim válasza:
Persze gondolkodás nélkül.
Miért ne tenném?
De ez max álom.
5/12 anonim válasza:
Én kifejezetten amondó vagyok, ha ma megvehetem, akkor megveszem, mert biztos lesz olyan idő, mikor nem vehetem meg magamnak csak az alapdolgokat...és ugye amit egyszer megvettem, az már megvan...
6/12 Metionin válasza:
Ha meg tudnám engedni magamnak, akkor igen.
7/12 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem, akkor nem látom akadályát, hogy ne vegyem meg. Mindenképpen megvásárolnám.
8/12 anonim válasza:
Csak most érzed úgy, hogy boldoggá tenne, de amúgy ha van rá, akkor igen.
9/12 anonim válasza:
én a mai eszemmel már nem költök magamra szinte semmit
10/12 A kérdező kommentje:
egy autorol van szo amit sajnos nem csak megvasarolni kell
az a konnyebb
fenntartani, szukseg eseten nagyobb teteleket szervizelni
2017. okt. 25. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!