Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy katona hány hónap elteltév...

Egy katona hány hónap elteltével szerelhet le?

Figyelt kérdés
Katona szeretnék lenni, de az első alkalommal amikor le lehet szerelni én azt megfogom tenni. De, ha majd oda jutok lehet megváltozik a véleményem és lehet maradok, de az fontos lenne tudni, hogy leghamarabb mikor lehet leszerelni? Csak azért akarok katona lenni, mert szerintem egy fiúnak kell egy elég nagy változás, hogy férfi legyen. És szerintem ez a katonaság. 14/f

2017. okt. 22. 19:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#6 Nem értem, hogy miért érzed magad okosabbnak? Csak azért, mert idősebb vagy? Az nem jelenti azt, hogy értelmesebb is.
2017. okt. 24. 20:46
 12/17 A kérdező kommentje:
#6 Bocs az előzőt nem ide akartam, egyébként olyan változásra számítok, hogy végre valaki megszabja mit lehet és mit nem. Itthon meg van szabva, de az iskolában nem érzem azt bármi oka lenne annak, hogy fékezzem magam, mert a tanárok is úgy viselkednek ami nem mondható emberi megnyílvánulásnak és mivek nem vagyok egy olyan típus aki hagyja magát ezért persze, hogy visszaugatok nekik. És ez az amit kéne változtatni, mert tudom, hogy katonaságban nincs ilyen. Ott van tisztelet. Az iskolában is kéne lenni, mert a tanárok elvárják, hogy tiszteljük őket, de ők ezt semmilyen módon nem viszonozzák és az, hogy a lány osztákytársamat rendszeresen lek*rvázzák az már.... mindegy is. Remélem érthetően leírtam
2017. okt. 24. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:

mert tudom, hogy katonaságban nincs ilyen.

Ertheto, de tevedsz, ez nem lesz majd fekete-feher. Alakulatja, de inkabb embere vallogatja. Mert nalunk is volt hogy valaki elkuldte szemtol szemben a parancsnokot mindenki szeme lattara melegebb eghajlatra. Nem lett semmi baja. Es ott majd te is vissza fogsz szolni, foleg ha igazad van jobban is teszed, ha halgatsz akkor szivni fogsz csak.

Rengeteg tiszt ugyanugy ember, es ugyanugy napiszinten hallom ahogy a pancelosjavito muhelyben a mesterek fogalakoznak egymas anyjaval. Plusz munkaprogram utan ki fog radszolni hogy viselkedj? Hat senki. Sok olyan tiszt/altiszt van aki normalis emberkent viselkedik, tegezitek egymast az igenis uram helyett. Szoval talan alkalmad sem lesz vissza szolni.

Vagy valami nagyon szigoru helyre kell menned, de ott magaddal cseszel ki ha csak azert mesz hogy szofogado kisfiu legy, vagy szepen fogod magad es lerendezed ezt legbelul egyedul.

Mar bocs, de butasag a terved, es tartom magam ahhoz hogy nem fogsz bevonulas utan sem valtozni, hacsak nem te magadtol csinalod.

2017. okt. 24. 21:58
 14/17 A kérdező kommentje:
#7 Rendben, tegyükfel, hogy iagazad van. Én nem csak annak érdekében szeretnék menni, hogy megváltozzak hanem, hogy kipróbáljam milyen ez az életmód, mert apukám nagyon sokmindent mesélt arról, hogy amikor katona volt akkor mik történtek stb. és tudom, hogy ez nem feltétlen fog megtörténni velem is, de később, ha majd visszagondolok, akkor 100%-ban hiszem, hogy örömmel tekintek vissza, mert emlèkben minden szebb. És mivel, hogy katona akarok lenni, de el is akarok menni egyetemre de nem azonnal a gimi után ezért azt az egy évet amit szalajzok azt az időt én a katonaságnál akarom tölteni. Jelenlegi elképzelés szerint. Aztán az is lehet, hogy holnap minden megváltozik ezzel kapcsolatban, de azért szeretem tervezgetni a jövőmet. Amúgy, ha valaki leszerződik 3 évre és túl van a próbaidőn, akkor majd csak a 3 év leteltével szerelhet le vagy közben is pl. 1 év múlva?
2017. okt. 25. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Hamarabb is el tudsz menni, de 4 ev alatt valtozhatnak a torvenyek, szoval ezt inkabb akkor erdeklodd meg biztosra.
2017. okt. 25. 13:54
 16/17 A kérdező kommentje:
#8 Vegyük alapul a mostani törvényeket. Milyen feltételekkel mehetek el hamarabb?
2017. okt. 25. 16:16
 17/17 anonim válasza:
Aki aztmondja ,hogyha katona vagy ferfias vagy akkor akassza fel magat. Nokbol mindjart tobb a katona ami szerintem jo hir, NEM FERFIASNAK KELL LENNI ,hanem batornak,ugyesnek,haza vedonek'
2017. nov. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!