Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is jártatok már így a porton?

Ti is jártatok már így a porton?

Figyelt kérdés

Velem egyfolytában trollkodott egy fickó. Egyfolytában beszólogatott nekem minden ok nélkül. A Slayert is állandóan szidta, mert valahonnan tudta, hogy szeretem azt az együttest. Borzalmas volt.

Másoknak is beszólogatott, nem csak én voltam az egyedüli célpontja. Másokkal is trollkodott olyan sokáig, mint velem.

Elmondom a jellemzőit:

1. Egyfolytában smiley-ket használt, mint valami idióta

2. Senkinek a véleményét nem tartotta tiszteletben

3. Váltakozó minőségű helyesírással rendelkezett

4. Beszólásaiban az összes magyar trágár kifejezést használta, de voltak érdekes szavajárásai, mint "ondok", "surdilovic", "surda", valamint "hókutya". Fogalmam sincs, ezek a szavak tulajdonképpen mit jelentenek.

Borzalmas élmény volt. Többször letörölte magát, egy ideig "Törölt felhasználó" néven szerepelt, de sajnos mostanság megint visszatért. Hál'istennek én már nem vagyok fent a porton.

A kérdésem az lenne hozzátok, hogy veletek is trollkodtak már valamelyik weboldalon? Csak hogy más is átélte ezt a jelenséget?

2017. okt. 18. 22:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt is képzeljétek el, hogy ennek a kis b@romarc trollnak olyan retardált szavajárásai is voltak, mint "halló police", "szent ghost" meg ilyen marhaságok. Ki mond ilyen értelmetlen hülyeségeket? Mi a francot jelentenek egyáltalán ezek? (Most nem a police és a ghost szavakra gondoltam.) Mivelhogy egy csomószor előfordult, hogy ez a kis ostoba saját magával beszélgetett, így egyértelmű, hogy ezek is az ő fejéből pattantak ki.

Ritka retardált egy alak volt ez a majom, ez már biztos.

2017. dec. 12. 12:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Bár mostanában mintha kevésbé lenne bunkó ez a troll, inkább vicceskedni (próbál). Mondjuk a vele átélt élményeim miatt továbbra is utálom, csak mostanában nézegetem a portot, és most már kevésbé tűnik bunkónak.
2018. febr. 26. 23:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Most már tök vicces alaknak tűnik. Igaz, én magam ugye már rég nem vagyok fent a porton, viszont olvasgatni még szoktam rajta, és még most is van, hogy bunkó, de ahogy megfigyelem, most már jópofább és mintha már véleménytisztelőbb is lenne.
2018. márc. 5. 23:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak tudnám, mi ütött belé...
2018. márc. 5. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, mi történt! A trollnak annyi! Kaputt! Finito! Ki lett tiltva a Portról, az összes bunkó hozzászólásával együtt! Mindenki fellélegezhet! Mégiscsak van Isten! Annyiszor írtam már a portnak, hogy tegyenek már valamit ez az alak ellen, erre most végre megtörtént! Vissza lehet menni az oldalra, lehet nyugodtan írni, az új funkcióknak köszönhetően soha többet nem jöhet vissza! Halleluja!
2018. márc. 21. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!