Ti is jártatok már így a porton?
Velem egyfolytában trollkodott egy fickó. Egyfolytában beszólogatott nekem minden ok nélkül. A Slayert is állandóan szidta, mert valahonnan tudta, hogy szeretem azt az együttest. Borzalmas volt.
Másoknak is beszólogatott, nem csak én voltam az egyedüli célpontja. Másokkal is trollkodott olyan sokáig, mint velem.
Elmondom a jellemzőit:
1. Egyfolytában smiley-ket használt, mint valami idióta
2. Senkinek a véleményét nem tartotta tiszteletben
3. Váltakozó minőségű helyesírással rendelkezett
4. Beszólásaiban az összes magyar trágár kifejezést használta, de voltak érdekes szavajárásai, mint "ondok", "surdilovic", "surda", valamint "hókutya". Fogalmam sincs, ezek a szavak tulajdonképpen mit jelentenek.
Borzalmas élmény volt. Többször letörölte magát, egy ideig "Törölt felhasználó" néven szerepelt, de sajnos mostanság megint visszatért. Hál'istennek én már nem vagyok fent a porton.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy veletek is trollkodtak már valamelyik weboldalon? Csak hogy más is átélte ezt a jelenséget?
Azt is képzeljétek el, hogy ennek a kis b@romarc trollnak olyan retardált szavajárásai is voltak, mint "halló police", "szent ghost" meg ilyen marhaságok. Ki mond ilyen értelmetlen hülyeségeket? Mi a francot jelentenek egyáltalán ezek? (Most nem a police és a ghost szavakra gondoltam.) Mivelhogy egy csomószor előfordult, hogy ez a kis ostoba saját magával beszélgetett, így egyértelmű, hogy ezek is az ő fejéből pattantak ki.
Ritka retardált egy alak volt ez a majom, ez már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!