Jártatok már úgy, hogy eggyel korábban szálltatok le a vonatról? Ez nagyon ciki?
Korábban nem, csak 5 megállóval később, mert sikerült elaludnom. Na és?:)
Szilveszteri buliból hazatartva Nagyvárad tér helyett a Dózsa György útig (kb.a 3-as metróvonal full másik vége) sikerült utaznom, mivel nem egészen voltam a helyzet magaslatán.
Ja és a rossz buszra szállás, ismeretlen vasútállomáson rossz irány kiválasztàsa kb. mindennapos nálam, ha olyan helyre kell mennem, amit nem ismerek. A hibáiból tanul az ember :)
Egyébként ez mind semmi ahhoz képest, hogy az ismerősöm rossz REPÜLŐRE szállt fel, mivel a pultnál történő ellenőrzés után valamiért az utolsó utáni pillanatban megcseréltek két egymás melletti beszállókaput, el is mondták gondolom, csak nem figyelt oda vagy nem értette (külföld, kis reptér, szar hangosbemondó, szerény nyelvtudás). A sztyuvi szólt neki a repcsi ajtajában, hogy budapestre szóló beszállókártyával miért akar a thesszaloniki járatra felszállni.
Rossz vonatra már szálltam.
Csak a Hardbrückét néztem... igen ám, de az a vonat kanyarodott Oerlikon felé, nekem meg Schlieren felé kellett menni :D
Olvastam és valahol Bülach környékén eszméltem, hogy hol a francban vagyok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!