Ti mikor fürödtök, zuhanyoztok?
Én este kb születésem óta mindig. Kivéve, amíg sportúsztam 12-16 éves koromig, akkor volt, hogy a klóros víz miatt este nem kellett (bár így visszagondolva a többi ember, különösen a kondenzcsíkos nénik miatt lehet akkor is kellett volna :D. Sajnos kicsi voltam és rohantam vagy játszani vagy egyéb dologhoz, így jó érzés volt, hogy nem kellett 5-7 percet a zuhanyzásra szánnom).
Ma már ez teljesen más.
Régen csak este mostam fogat és zuhanyoztam, ma már mindkettőt reggel is megcsinálom, magam miatt.
Reggelizni fogmosás nélkül "nem tudok", de nyilván ha apokalipszis lenne, akkor ennék anélkül is. :D
Fürödni pedig ahogy írtam születésem óta fürdök/zuhanyzok este, bár 10 éves korom óta sosem fürödtem már, csak zuhanyoztam.
Reggelente is zuhanyzom egy gyorsat, azt pedig 2017 óta, mert abban az évben nyáron dolgoztam életemben először és kellemetlen lett volna anélkül elmenni. EZ pedig a megszokás miatt megmaradt, mert ugye 2 hónapig folyamatosan ment a zuhanyzás egyszer reggel és másodjára este, amit az ember megszok.
És ez olyan szokás, ami jó, mert 10 percet ha akarnék sem tudnék zuhanyozni+ mindig friss vagyok: reggel otthonról elindulva, illetve este az ágyba fekve. :)
Remélem ilyen párt is találok majd magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!