Meddig szoktatok fent lenni?
Figyelt kérdés
És mikor keltek? Mit csináltok lefekvés előtt?2017. okt. 9. 00:59
2/11 anonim válasza:
Én reggelig, 8 körül szoktam elaludni, általában 10 órát alszom, este 6-kor szoktam felkelni. Lefekvés előtt én igyekszem valahogy lelkileg kifárasztani magam, mondjuk nézek-olvasok-hallgatok valami érzelmes dolgot, ha szomorú vagyok jobban alszom.
3/11 anonim válasza:
Attól függ hogy van szolgálat, van hogy hajnali 3 kor kell kezdeni, akkor akár délután 3-ig is fenn vagyok folyamatosan, aztán utána fekszem otthon.
4/11 anonim válasza:
Előttem levő, mivel foglalkozol? Mármint eggyel előttem. :D
5/11 anonim válasza:
Mostanában olyan 3-4-ig fent szoktam lenni, mert éjszakai típus vagyok. Akkor lefekszem és alszom, amíg ki nem dob az ágy.
6/11 anonim válasza:
Lassan megyek aluudni, Skacok. 🤓
7/11 anonim válasza:
Nagyjából éjfélig, reggel hét-nyolc körül kelek.
8/11 anonim válasza:
22:00-00:00 között szoktam elaludni és 07:00-08:00 kelek fel. Elalvás előtt általában olvasni szoktam.
9/11 anonim válasza:
Hétköznap hajnal 1-2 körül szoktam elaludni, hétvégén akár 4-5ig is fenn vagyok. Igaz sokkal többet lennék éjjeli bagoly, ha nem kéne hétköznap fél 8kor kelnem, de ez van :)
Szerintem az egyetlen konstans dolgom lefekvés előtt a zuhanyzás, egyébként mikor mihez van kedvem. Olvasok, filmet/sorozatot nézünk/Xboxozunk/társasozunk a párommal, vagy épp találkozom barátokkal, koncertre megyek.. mikor mi, tegnap például egy szülinapi bulin voltam éjfélig.
10/11 anonim válasza:
1, 10 vagy 00.00-ig.
2, 7.00-kor kelek hétközben mindig.
3, Tanulás, GYK.-zás:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!