Lehetséges 1 hetet folyamatosan fent lenni (alvás nélkül)?
Gondolok arra, hogy esetleg praktikák vannak-e rá?
Pl. Milyen gyakorisággal igyak kávét, esetleg energia italt, vagy más módszer?
Max annyi kávé és energiaital mennyiséget elfogyasztva, hogy mehet a kardiologusodhoz a 8. nap és reménykedhetsz, hogy csak gyógyszert kell szedj naponta úgy károsodik a szíved.
Napi 4-6 órát azért csak aludnék. Jobban is tudsz koncentrálni. Akármennyi kávé vagy energiaital, 3. napra már csak fogsz kinézni a fejedből. Látod, hogy történik valami, de nem fogod fel.
Nem. 3-4. napig bírod, azután kb összeesel... meg belassulsz, nem fogod felfogni normálisan a külvilág ingereit, hallucinálsz... 1 hét nem alvástól konkrétan meg lehet halni.
Ha egy hétig alszol minden nap 1-2 órákat, az úgy nem halálos, de az is borzasztó érzés a hetedik napra (ezt viszont már próbáltam)
Biztosan.
Pl. kell egy izomstimulátor, valami időzítő, és ami azt alaphelyzetbe állítja ha megnyomsz egy gombot. Ha nem nyomod meg, akkor max árammal stimulál. Tuti nem fogsz elaludni :)
Egyébként tökéletesen értelmetlen, tehát csak rengeteg szabadidővel rendelkező, kb. eltartott kategóriás egyéneknek való szórakozás.
Csináltam már olyat, hogy hétfőre 5, keddre 4,..., péntekre 1 óra "alvás", nappal pedig munka, nem volt egyszerű, vagy kellemes a hatás. Jobb szeretem tiszta fejjel tölteni az időm, dekoncentráltság és képkocka-kihagyások helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!