Lehetséges 1 hetet folyamatosan fent lenni (alvás nélkül)?
Gondolok arra, hogy esetleg praktikák vannak-e rá?
Pl. Milyen gyakorisággal igyak kávét, esetleg energia italt, vagy más módszer?
Én a héten 5-5,5 órákat alszok, mert reggel 4től dolgozok, délután 3tól esti suli és közte meg próbálok magamra is időt hagyni, meg persze egy kis felkészülés a sulira. persze este 8ra mire haza értek hulla vagyok, de azért még egy másfél 2 órát gépnél vagyok, Éjjel 3 kor kelek.
Ez ment a héten nálam, és nem kimondottan kényelmes tempó, kíváncsi leszek meddig bírom és csak remélem hogy nem lesz komolyabb hátránya utólag ennek. De fiatal vagyok, 18 éves és rövid az élet hogy alvással töltsem :) :D
Nekem 4 nap volt a maximum, de meg is sínylette a szervezetem.
Csak gyógynövényes cuccokat szedtem, meg tirozint.
Egyszer volt hogy 3 napot ébren voltam, tehát 2 éjszaka maradt ki, egyetemi leadás miatt. Hát az utolsó napon már úgy éreztem bármelyik percben összeesek.
Igazából semmi értelme sokáig fennmaradni, főleg hogy produktivitásod is nagy arányban csökken, többet hibázok, nem figyelsz oda. Plusz kicsinálod a szervezeted ami egy életre kihathat.
Kijavítanám az egyik válaszolót, a rekord tudtommal 11 nap, és már az is élet veszélyes.Ne próbáld ki otthon!
Ui: kv meg ilyenek legyenek is kizárva, még jobban tönkre basz.Nem arra gondolok hogy ne kv-z, vagy ilyesmi, de ne maradj fel 2-3 napnál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!