Csak engem zavar ha egy lány/nő minden 10-ik szava durva káromkodás?
Mostanában egyre többször hallok lányokat durva hangnemben beszélni. Egy-két rapper megirígyelhetné.
Senkitől sem szeretek obszcén szavakat hallani, de lányoktól számomra ez visszataszító. Ráadásul úgy mondják mintha ez lenne a legtermészetesebb.
Hová lettek a normális nők? (tisztelet a kivételnek)
31f
#3, te meg egy frusztrált nősoviniszta.
Én ritkán találkozok ilyen "nőkkel" szerencsére még egy jó darabig a női nem megmarad abban a formájában, és nézetében, hogy nem beszélnek csúnyán, és finoman, nőiesen állnak a világ dolgaihoz.
Ettől nő egy nő.
Minden más egy polgárpukkasztó izé.
"Én teljesen normális vagyok, de sokat káromkodok. "
Ez a 2 üti egymást, ha tetszik, ha nem. Szerencsére felénk értelmes nők vannak. Elsüllyednének szégyenükben, ha ilyen mocskos szájuk lenne. Édesanyám falun nőtt fel, mégsem enged meg ilyen stílust magának. Lehet ezért is van stabil kapcsolata apuval majdnem 20 éve. Egy mocskosszájú, nőietlen, főleg túlzottan nősoviniszta nő nem sok férfinak kell. Főleg nem hosszú távon. Undorító és kiábrándító. Ha még oda is fingassz a párod orra alá rendszeresen, az már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!