Fiúk! Titeket zavar ha egy lány agresszív?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például ha hozzáér egy fiú nem lesz túl boldog a lány és mondjuk közli vele hogy még egy ilyen megüti:)) 15/L2017. okt. 6. 20:28
11/20 A kérdező kommentje:
#8/9
Nem annak aki fogdos, hanem másik fiúk erről mit gondolnak
2017. okt. 6. 21:11
12/20 A kérdező kommentje:
A különbség az hogy én nem vagyok a barátnője
2017. okt. 6. 21:12
13/20 A kérdező kommentje:
Sry kihagytam, de ha nem világos kérdezel <3 Körülmények nélkül meg nem itélkezünk <33
2017. okt. 6. 21:13
14/20 anonim válasza:
13 akkor legközelebb időben írd le a körülményeket kiscsillag :D
15/20 anonim válasza:
üsd, vágd nem anyád..
pont most révedeztem rajta, hogy miért nem láttam még értelmesen ökölbe szorított női kézfejet
mindig úgy ütnek az öklükkel, hogy az röhej
16/20 anonim válasza:
agresszív az lenne ha a megérintésed után azonnal ütnél és utána közölnéd hogy a következő alkalommal sokkal durvább leszel.
17/20 A kérdező kommentje:
Rendben aranyom<33
2017. okt. 7. 08:29
18/20 anonim válasza:
Van egy konkrét eset, ami veled történt és azzal van problémád.
Majd kiírod egy TELJESEN félreérthetően kérdésbe hogy mi mit gondolunk, és nem is mész vele semmire.
Ha valaki fogdos téged, rászólsz, ha folytatja megütöd.
Nem kell várni, míg észbe kap, üthetsz egyből, mert szóltál előre, ő a gyökér ha nem fogta fel. És akárhányszor legközelebb hozzádér megcsinálhatod vele.
19/20 anonim válasza:
Ez mindként nem esetében elfogadhatatlan. Még barátságot sem alakítanék ki ilyen emberrel, nem, hogy párkapcsolatot. Akinek van önbeszülése, az nem foglalkozik ilyen emberekkel. 20/F
20/20 anonim válasza:
Teljesen félrevezető a kérdésed. Végigolvasva, ez egy tök normális reakció. Te úgy állítottad be magad, mintha alapjáraton ilyen lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!