Fiúk! Titeket zavar ha egy lány agresszív?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például ha hozzáér egy fiú nem lesz túl boldog a lány és mondjuk közli vele hogy még egy ilyen megüti:)) 15/L2017. okt. 6. 20:28
1/20 anonim válasza:
A barátnőm engem ne ütögessen, max. játékból. :P Egy ismerősnél jó hogy zavar, ha meg másokat ütöget, akkor hajrá, veszek popcornt. :D
2/20 anonim válasza:
Nő maradjon nő, azért legyen egy határ inkább vissza taszititó egy nőtől, ha verekedik.
4/20 anonim válasza:
Úgy viselkedsz, mint egy cigány, azok szoktak már anyázni meg fenyegetőzni, hogy megvernek, ha hozzájuk érsz vagy rájuk nézel.
5/20 anonim válasza:
Dehogy. Csak eggyel több akit nagy ivben kerülök. Legyen agressziv azzal aki csinálta!
6/20 A kérdező kommentje:
Kedves nem hasznos véleményt kifejtő válaszolók! Arra tekintettel léve, hogy nem ismeritek a körülményeket trágár, gusztustalan jelzőkkel illetettek. Tudni kell, hogy ez a bizonyos fiú az osztálytársam, aki kéretlenül, engedély nélkül fogdos körülbelül 1 hónapja. Köszönöm az értékes válaszokat.
2017. okt. 6. 21:00
7/20 anonim válasza:
tbh ez nem agresszív, hanem normális amit leírtál.
8/20 Alain Delon válasza:
Én ezt nagyon nem értem. Aki kéretlenül "fogdos", annak kéne szeretnie, ha agresszív vagy?
9/20 anonim válasza:
Imádom, mikor a barátnőm üti meg rúgja a golyóimat. Olyankor érzem igazán, hogy mennyire szeret, hisz szeretetből teszi.
10/20 anonim válasza:
És ezt nekünk honnan kellett volna tudnunk, te nagyon értelmes? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!