Ki az akit a leginkább utálsz?
Egy volt lány osztálytársamat. Csodaszép, de ezzel az összes pozitívumát elmondtam. Egy nagyszájú "most én megmondom a frankót" típusú csajszi. Mindig rohadt keménynek hitte magát, én pedig legszívesebben addig vertem volna egy baseballütővel, amíg mozog (nem vagyok pszichopata, és amúgy senkit nem vertem soha agyon semmivel - lányt főleg nem), de ő ki tudta hozni belőlem az állatot. Ilyen "rossz anyának" tudnám meghatározni. A fő célpontja azonban mindig én voltam: kiabált velem, fegyelmezett, egyszer még a sarokba is beküldött. Nem tudom, ki a francnak képzeli magát, de szerintem ideje lenne visszavenni, mert egyszer még baja lehet belőle (vagy ki tudja).
Az irónia rész most következik: Ez a lány igazából nem utált soha engem (pont az ellenkezője: szeretett). Szerintem így akarta magára felhívni a figyelmemet. Fel is hívta, csak nem a jó értelemben. Viselkedésével kivívta az utálatomat, amely egészen a mai napig tart, annak ellenére, hogy már rég elváltunk (nem úgy :) Gyakran belegondolok, hogy is bánt velem az évek alatt, és ugyan gyakran utálom azért, mert úgy bánt velem, ahogy - ennek ellenére szeretem is, mert ő is szeretett engem és alapvetően egy aranyos, jószándékú lány. (Az már egy másik kérdés, hogy a módszerei milyenek).
Szóval így ennyi. Nem teljesen utálom, de azért nincs róla túl jó véleményem. Amolyan felemás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!