Ki az akit a leginkább utálsz?
Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 21:54
12/23 anonim válasza:
Az életem túl rövid, és az időm túl értékes ahhoz, hogy utálatra pazaroljam el. Egyszerűen csak jól kicseszek velük és tovább állok.
13/23 anonim válasza:
- Napraforgó tìpusú embereket.
- Akik másokat lenėznek, megaláznak.
- Azokat, akik másokkal szemben rosszindulatúak.
14/23 anonim válasza:
A hülyéket. Vagyis majdnem mindenkit.
15/23 anonim válasza:
Senkit. Nem pazarlok ilyen típusú negatív energiákat senkire. Komolyan, nem azért mondom, hogy érdekes legyek vagy mit tudom én. Túl kényelmes és hedonista vagyok az utálkozáshoz.
Nyilván erősen elítélek sokakat. Most nem írok listát, épp elég mizantróp vagyok anélkül is.
16/23 anonim válasza:
bárkit aki tárgyakként,vagy statisztikai adatokként mer emberi lényekre tekinteni.
17/23 anonim válasza:
Ezen most elgondolkodtam. Tulajdonképpen senkit.
18/23 anonim válasza:
Azt a csajt, aki elvette az egyetlen barátnőmet, ellenem fordította, majd az egész osztályt is, kitaláltak egy sztort velem kapcsolatban, ami miatt majdnem feljelentett az osztályfőnök, most pedig mindenki levegőnek néz, emiatt pl. csoportmunkában hatalmas hátrányom van.
19/23 anonim válasza:
19/20
Na gyere, te nyomoronc. Mikor, hol?
20/23 anonim válasza:
Magamat és azokat, akik nem veszik komolyan a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!