Egy lakatlan szigeten rekedsz, van 100 db másfél literes szénsavas vized. Mit kezdesz vele?
Nyilván a szokásos kikötések, hogy nem várható külső beavatkozás, az esővíz iható, de nem túl egészséges, szilárd táplálékot tudsz találni, de nehezen.
1) Milyen gyorsan iszod meg a 150 liter vizedet, ha megiszod, illetve mit kezdesz vele, ha nem iszod meg?
2) Esetleg mit kezdesz a 100 üres flakonnal?
Lehetőleg kerüljétek az 'attól függ, hogy' kezdetű mondatokat. Köszi a válaszokat!
1, Kb. 75 nap alatt iszok meg. Ha meg is iszom, előtte bubimentesítem;
2, Szétvágom kb. a felére, és várom az esőt, amivel felfogom azt. Vagy: ha mégis jön egy hajó arrafelé, akkor sima vízért cserébe odaadom nekik a flakonokat (bár nem túl előnyös csere).
én csak nézegetném őket
inkább fosok kettőt az esővíztől de amíg lenne eső azt innám
és ha tényleg lakatlan akkor nem jönnék el soha
Én napi egyet innék, a maradékba pedig gyümölcsöt raknék be cefrének, valami kő vagy agyagfőzőt csinálnék, hogy tudjam élvezni az ottlétet.
Igazából annyira elegem van jelen pillanatban az emberekből, hogy még a lakatlan szigeten megdöglés is jobb opciónak tűnik.
Ja, a másik, hogy a szénsavat én is tuti kiráznám belőle.
Fujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!