Alvás nélkül kb másfél napig: lehet valami komolyabb bajom?
Nem tudom, mit dolgozol, de a fáradtság miatt durva koncentrációs zavaraid lehetnek, úgyhogy csak óvatosan. Ráadásul munka közben elaludhatsz, ami nem vetne rád túl jó fényt.
Vannak, akik jobban bírják a huzamos ébrenlétet, mások kevésbé; tudnod kell, melyik típusba tartozol (de ezek után biztosan ki fog derülni).
így van, ez emberfüggő. én is csináltam már olyat, hogy levezettem két részletben 14 órát, előtte meg utána dolgoztam. nekem is úgy volt, egész éjszaka vezettem, reggel 6kor hazaértem, letusoltam, fél8ra mentem melóba.
elég ingadozó volt a dolog. volt, amikor egyáltalán nem éreztem fáradtnak magam, aztán hirtelen csak rámtört az intenzív fáradtság, utána elmúlt, és megint néhány órát úgy voltam, hogy egyáltalán semmit nem éreztem.
délután pedig mikor hazaértem, kicsit ledőltem pihenni, és hajnali 2kor ébredtem fel...szóval igen, ha egyszer ágyat fogsz, akkor behajtja a szervezet a kimaradt alvást :D
"de a 4. napon már nem tudtam, hogy mennyi 3+2. Egy kiadós alvás után viszont eszembe jutott, hogy 6. Szóval nem sérültem."
Ne haragudj, nyilván elírtad, de ez így nagyon vicces. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!