Más is szokott így lenni?
Figyelt kérdés
Mikor megnéz az ember egy jó filmet ,mit lát a tökéltesség szép emberek nők és férfiak,tökéletes szép és vicces élet,pörgős események ,mindig történik valami.Aztán az ember míg nézi a filmet nagyon bele éli magát,és mikor vége a filmnek akkor vissza csöppen a valóságba ami sivár,unalmas,semmit mondó,és elszomorodik,hogy nem olyan az élete mint a filmekben.2017. okt. 3. 00:08
1/9 anonim válasza:
Minden Alien film után így érzek :DD
2/9 A kérdező kommentje:
Értsd jól
2017. okt. 3. 00:13
3/9 anonim válasza:
Szoktam így lenni. Főleg olyan filmek után, ami teljesen összeegyeztethető is lehetne a valósággal. Mire véget ér a film, lelkes leszek vagy feldobódok. Aztán órákig azt se tudják, mi bajom van :DD
4/9 anonim válasza:
Gyerek koromban volt a filmeknél, de idővel ráéreztem mind járt itt a vége, szóval felkészítettem magam.
6/9 A kérdező kommentje:
ma 08:44
Én nézek filmeket csak szar ez így
2017. okt. 3. 19:37
7/9 anonim válasza:
van pár film ami nem hagyott bennem ilyen nyomot..
8/9 A kérdező kommentje:
ma 00:53
Jó most én sem egy kemény akciófilmről vagy sci-fi vagy horror meg ilyesmikről beszéltem
2017. okt. 4. 12:24
9/9 anonim válasza:
ja én a reális filmekre gondoltam amik nincsenek elvonva a valóságtól
...nem sok van de van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!