Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen élet az, ha senki sem...

Milyen élet az, ha senki sem szeret?

Figyelt kérdés

Ha minden nap azon töröm a fejem,hogy inkább itthagyok mindent.Nincs tovább szenvedés és szomoruság.

Régen probálom mindenben a jót látni,de mostmár nekem minden szürke. :(

Egy szóval nem látok jövöt számomra.

2017. szept. 26. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Elég földrajzilag itthagyni az adott helyet. Épp tegnap tapasztaltam hogy Magyarország legnyugatibb városaiban mennyire vidámnak érzi magát az ember:

[link]

Ja és nem Győrre gondoltam, ott multikat szolgálnak.

2017. szept. 26. 23:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Örülnék én,ha Magyarországon élhetnék!Sokal rosszab helyen vagyok.

De az igazi probléma az,hogy senkinek sem vagyok fontos.

Az életem nem ér egy fabatkát sem.Mivel minden nap szomoru vagyok.

Mikor lefekszem aludni,mindig ugy remélve,hogy nincs tovább... :((

2017. szept. 26. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem az a legfontosabb az életben hogy szeressenek. Családod van? Párkapcsolat még jöhet,ha teszel érte. Fejleszd magad,keress pénzt,és majd jön a többi is.

Én beteg vagyok,szegény és nincsenek barátaim,mégsem nyavalygok. Viszont van egy jó párkapcsolatom,és sokat teszek ezért,és a többi emberi kapcsolatomért is. Majd lesznek barátaim is idővel,ha minden jól alakul.

2017. szept. 27. 00:00
 4/8 A kérdező kommentje:

1.Köszönöm!

2.Én már nem tudom mi a legfontosabb! Talán az életem az,de ha minden napod szomoruságosan és bánatosan telik,máshogy látod.

Sajnos a pénzügyekben sem vagyok toppon.

Családom az munka miatt messze van.Párkapcsolatom még nem volt,23 éves vagyok.

Én egészséges vagyok,de mégis betegen élek. :(

2017. szept. 27. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Gázos a felfogásod. Ismerd meg magad. Javítsd ki a hibát ami ezt okozza. A hiba benned van ne kint keresd. Ha kint keresed, hárítod a felelőssèget ès soha nem fogod tudni megváltoztatni a problèma okát.
2017. szept. 27. 07:33
 6/8 A kérdező kommentje:

5.Igazad van!

Hatalmas lejtmenetben vagyok és ezt nehezen viselem.

2017. szept. 27. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól hogy messze van,még szeret a családod,nem? Számíthatsz rájuk? Mégsem vagy árva.

23 évesen nem volt kapcsolatod? És akkor? Még van rá legalább 60-70 éved hogy találj magadnak és boldog párkapcsolatban élj. Ne emiatt keseregj :)

2017. szept. 27. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

"Én már nem tudom mi a legfontosabb! Talán az életem az,de ha minden napod szomoruságosan és bánatosan telik,máshogy látod."

Talán tegyél valami/valaki mást a legfontosabbnak az életedben. Értem én, hogy fontos a saját életed meg minden, de néha jó érzés mással is foglalkozni. Odafigyelni, hogy másoknak mire lehet szüksége és segíteni nekik ebben. Ez feltölt és sokkal boldogabb leszel, értékesebbnek fogod érezni magad, mert tettél valami hasznosat. És még talán barátokat is szerezhetsz. :) Ne add fel. :)

2017. szept. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!