Ti ismertek ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan embereket akik teljesen mashogy neznek ki kepeken, mint eloben?
Eleg erdekes kerdes tudom, de en ismerek nem is egy olyan lanyt aki a kozossegi oldalain megosztott kepein nagyon szep meg stb de a valo eletben ra se ismernel ha amugy nem ismerned.Engem ez tok idegesit, mert szerintem ez elegge megteveszto.Ez normalis vagy csak szimplan h*lye vagyok?
2017. szept. 26. 16:00
1/4 anonim válasza:
Én dagi vagyok, a közösségi oldalakon csak arcképet szoktam feltenni, és ott persze nyáladzik a sok barom, hogy jajj de szép vagyok meg minden, élőben meg le sem szarnak. De nem fogok teljes alakos képet feltenni, pont a sok barom miatt.
2/4 anonim válasza:
A közösségi oldalon mindenki nagyon szép/helyes akar lenni,és a legjobb formáját hozni.Az emberek nagy gondot fordítanak egy jó kép elkészítésére,ha vastag a comb,poci van,nagy a fül,pattanásos a bőr,akkor egy kép erejéig ezt el lehet rejteni jó fényekkel,jó szöggel, filterekkel.Engem az nem zavar,hogyha van egy képe össz-visz és azon hát sokkal jobban néz ki mint a valóságban,engem csak az zavar,hogyha valaki insta sztár meg facebookon is 300-az lájkolják a képeit pedig a valóságban egy kis szürke egér és csak vért izzadva sikerültek a képek úgy ahogy.Persze az is benne van sokszor,hogy az adott illető népszerű sok haverja van és ha az eredeti ronda formáját hozná akkor is elözönlenék a lájkok.Engem nem érdekelnek a lájkok ebben az esetben nem is zavarna.Csak nem lehet tudni,hogy vajon a megtévesztésnek szól ez a sztár hisztéria vagy csak annak,hogy jófej és sok kapcsolata van.Akkor tartom még baromi béna dolognak a sokkal előnyösebb képet,ha valaki ismerkedni szeretne,mert a másik félnek joga van azt az arcot látni,aki a valóságban van.
3/4 anonim válasza:
Van "fordított módon működő" ismerősöm: aki a képeken egy jelentéktelen szürke kis egér, a valóságban meg egy szép arcú és alakú nő. Egyszer megpróbáltuk megszerkeszteni a fotóját, és akkor se lett szép rajta. Nem fotogén, és kész.
4/4 Metionin válasza:
Én olyasmi vagyok, mint az utolsó válaszoló ismerőse. Képeken valami eszméletlen idióta fejem van, élőben meg sokan mondják hogy szép vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!