Ti szívesen ismertek meg új embereket? Akár csak barátkozás, akár beszélgetés, vagy párkapcsolatra?
Igen, nekem mániám, hogy új embereket ismerjek meg, ötletem sincs miért. :D
Barátkozás és beszélgetés a főbb cél, de volt olyanra is példa, hogy megkedveltük egymást egy lánnyal, és összejöttünk.
Itt gyakorin több ismerőst (vagy havert/barátot) is szereztem, a közösségi oldalakon nem nagyon volt erre példa, bár ott nem is próbáltam még nagyon.
Külföldiekkel is nagyon szeretek beszélni, erre a célra a "penpal" oldalak a legmegfelelőbbek.
Igen, szeretek új embereket megismerni, akár itt a gyakorin is :)
Sose lehet tudni, hogy kivel hogy fognak alakulni a dolgok, lehet, hogy valakiben megtalálom a lelkitársamat, lehet, hogy egy ellentétes neművel a kezdeti haverkodás szerelemmé alakul, lehet, hogy valaki a koncertekre járkálós pajtim lesz, és így tovább, és így tovább...
Sose lehet tudni, hogy kitől mit fogok kapni és épp ez az egészben az izgalmas :D Persze rengeteg újonnan megismert ember hamar kiszóródik az életemből, mert mondjuk túl nagy távolság választ el minket, vagy épp nincs meg a szükséges kémia kettőnk között, de szerencsére volt már részem ellenpéldákban is :)
Igen, igen igen! :D
Igen, olyan is volt nem is egyszer és pl. Chatroulette-ről is volt hogy összejöttem és jártunk is másfél évig a sráccal.
Nyitott vagyok a világra és az emberekre. :)
Mosolyogtatóak a válaszok:)))) Szeretnek ismerkedni, de a trollok miatt nem jó az ügy....persze egy nevet sem vennének fel ezen személyek legalább megkülönböztetésül...trollok e ők is :DDDD
Kiderül az eszmecsere folyamán...embernek "látszik" mindenki és galambsz@r végül:DDD Szóval, nem mindig:)
Többynire nyitott vagyok az emberekre és szívesen ismerkedem is, szeretek barátkozni, de nagyon kevés emberben látom/találom meg a potenciált. Sokszor volt, mikor a barátnőmmel új emberekkel órákat beszéltünk, de tudtuk, ha eljön a távozás ideje, akkor látjuk őket utoljára. Noha élvezem a csevegést, viszont olyan barátságot amire én vágyom, nehéz kialakítani. Felszínes, érdekbarátokra pedig nincs szükség. Keserű évek után végül több ilyenbe nem vetem bele magam.
De a lényeg: szívesen ismerek meg új emberek, új látasmódokat, világokat, gondolatokat. :) Olykor öröm, hogy mennyi különböző szín van az életben.
A közösségi portálokon ritka manapság, inkább személyesen szeretek. A facebookkal kapcsolatban rengeteg negatív tapasztalatom van. Ráadásul nagyon kevés, aki ténylegesen barátkozni akar, nem pedig az ágyba jutni. Ez igaz az interneten, igaz a való életben egyaránt.... :/
Részben igen, részben nem.
Nem szeretek új embereket megismerni, mert többségükkel úgysem tudok mit kezdeni. Unom a felszínességet, a butaságot és hasonló dolgokat, amik az emberek kőkemény többségét jellemzik. Az is unalmas, hogy a legtöbb ember önző és csak annyit akar, hogy valaki foglalkozzon vele.
Szeretek olyan embereket megismerni, akik korrektek. Akikkel értelmesen lehet beszélgetni többféle témáról és nyitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!