Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom haverjai megkedveljenek?
A helyzet az,hogy már jó pár hónapja együtt vagyunk a barátommal és már sok időt együtt töltöttünk a baráti társaságával.Viszont a haverjai nem igazán bírnak engem,valószínűleg már a korkülönbségnél eldőlt ez számukra.(én 16 vagyok,a barátom 19,a haverjai pedig 21-23)
A barátomnak (és ez miatt nekem is) fontos lenne,hogy jóba legyek velük,mivel együtt járunk bulizni és hasonlók.
Mit tehetnék,hogy kicsit jobban megkedveljenek?
(A korommal kapcsolatos megjegyzéseket inkább tartsátok meg magatoknak,a kérdésemre várom a választ,nem másra.Köszi.)
Helyes..majd nyalasd ki magad,velem gyakorolhatod
Azé bírom az ilyen lányokat..
Van barátjuk de más fiúkkal akarják megkedveltetni magukat xd
A harmadik válaszolónak köszönöm.
A negyedik válaszolónak pedig...figyelmedbe ajánlanám azt a mondatot,amit leírtam.A barátom szeretné,hogyha egy kicsit jobban megkedvelnénk egymást a haverjaival.
Nem azt akarom,hogy hatalmas nagy barátok legyünk,csak hogy ha együtt van a társaság,akkor jó legyen a hangulat..
De ahogy említettem is,nem azt kérte,hogy rólam vagy a kapcsolatomról alkoss véleményt.
Jajj de megaláztál :c
Te kérdeztél rá én meg válaszoltam..szóval itt most te nem értelmezted át rendesen amit írtál
A másik.
Te azt kérdezted,hogy mivel tudod megkedveltetni magad velük én meg leírtam egy variációt xd
AZ egyes válaszolót hagy, valószínűleg egy dagadt idióta, aki még az olyan lányoknak se kell, akik esztétikailag nincsenek a toppon!
AZ ilyenekkel nem kell törődni, Radics Peti pont az ilyen okos emberekből szerzi a nézettségét, mint a kedves 1-es :) ő csak egy idióta nem több.
Szerintem próbálj meg érdeklődni irántuk, kérdezd meg őket, hogy edzeneke, ha igen hogy haladnak, vagy ha van valakijük, akkor milyen a viszonya vele, kell-e segítség valamiben, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!