Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szívesen ismertek meg új...

Hmmm hmmmm kérdése:

Ti szívesen ismertek meg új embereket? Akár csak barátkozás, akár beszélgetés, vagy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Esetleg volt olyan akivel chateltél, és megtetszett, de nem ismerted? Snapcheten, Facen, Twittere, Skypon, esetleg máshol?

2017. jún. 7. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Rólad legalább lehet tudni, hogy egy buta gyökér vagy, nyolcas. Akkor is így lenne, ha nem lenne kint a neved. Szerintem téged még a galambok se szarnak le, azért trollkodsz itt.

Tudod, a "szeretek ismerkedni" nem azt jelenti, hogy bárhol (pl. itt) és bárkivel.

2017. jún. 8. 06:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Igeen:) Általában simán csak barátkozásra, de egy jó beszélgetésből bármi kialakulhat... Volt, hogy megtetszett már valaki, de őt ismertem, jófej srác volt:)
2017. jún. 8. 06:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Is-is. Szeretek ugyan a neten ismerkedni, beszélgetni, de a legtöbb esetben nem tartós a dolog. Van, hogy minden szó nélkül eltűnnek. Ettől függetlenül szeretek új embereket megismerni. :)
2017. jún. 8. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:

# 11

Mindenki magából indul ki ugye, te buta gyökérke;)

Szépen bemutatkoztál és gratulálok, anyukád is bizonyára "büszke" rád:DDD

2017. jún. 8. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Szivesen nem. De ha mar ugy alakul akkor igen, ha van némi közös vonásunk...
2017. jún. 8. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek új emberekkel megismerkedni, de csak személyesen. Az internetes kapcsolatok nem kötnek le. Max akkor írok valakinek ha valami megbeszélni valóm van vele.
2017. jún. 11. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Szertenék új embereket megismerni,beszélgetni velük,mondjuk ez azért érdekes mert élőben nem vagyok valami nagy ismerkedős típús,sőt...
2017. jún. 11. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen szeretek megismerni új embereket,ami azért érdekes,mert elég nehezen ismerkedek élőben. Neten valamivel könnyebb.
2017. jún. 20. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért durva, hogy írtam egy normális választ és több pasitól is kaptam üzenetet. Hé, én is srác vagyok.
2017. jún. 20. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Lányok, valaki írhatna, 21F,Baranya megye
2018. júl. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!