Ismertek ilyen embereket, családokat?
Akiknek úgy tűnt,irigylésre méltó életük van.Gazdagsàg,szépség,egészség,sikerek,stb...Aztàn egyszercsak ez hirtelen megvàltozott.Vagy ràjöttetek,hogy valami miatt mégsem olyan jó nekik?
Történetekre lennék leginkàbb kivàncsi.
Persze. A külsőségek csak díszlet, amelyek sokszor tragédiákat palástolnak. Ugyanúgy meglehetnek ezeknek az embereknek is a saját - egészségi vagy lelki - bajaik, mint másoknak.
Olyat is hallottam, hogy a rongyrázás mögött teljes eladósodás állt, és újabb hitelekből fedezte az illető a látszólagos jólétét, illetve a korábbi hiteleit.
Én csak olyanokat ismerek, akiket külföldi pasi vett el, latszolag minden jo, de mögötte minden esetben alulérékelve van a magyar nő.
Egyik kulfoldi férje agressziv bunko, nőkkel verekedős állat, csak találgatni tudjuk otthon milyen lehet az anyagilag tőle függő nővel..de latszatra minden happy..
Másikat már eleve azert vette el a kulfoldi pasi, aki hires focista es minden ujjára jutna nő, mert finomakat főz es megcsinál mindent ellentetben a kulfoldi nőkkel, azaz cselédszerepben van.
Van, ahol elvaltak es a kulfoldi pasi apai jogon nem engedi őket hazakoltozni, kint nyomorog a nő a gyerekkel.
Igazábol jomodu sikeres pasik csak szintén ügyes jomodu nővel képesek egyenrangu kapcsolatra. Ilyeneket is ismerek de csak ahol kulfoldinek kulfoldi a felesege, magyarnak magyar. Ezeknél nincsenek ill én nem tudok szégyellt rejtett gondokrol. Néha hajbakapnak es kb a legnagyobb gondjuk hogy melyik kocsival menjenek akarhova
Vagy uristen nem eszik a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!