Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Társadalmilag mennyi elvárt...

Társadalmilag mennyi elvárt manapság egy jogsi?

Figyelt kérdés

Mennyire elvárt manapság hogy valakinek legyen jogosítványa?

24 éves srác vagyok, és ha rokonok ha ismerősök jönnek szinte mindig előkerül, hogy van-e már jogsim. Én mindig elmondom, hogy nincs és nem is szeretnék. Erre meg jönnek a szokásos kommentek, de hogy az kell, meg jó ha van stb, meg ilyen idős korban már illik is.

Én saját részemről feleslegesnek is tartom, illetve költeni sem akarok rá azért, hogy a fiókban álljon. Mozdonyvezető gyakornok vagyok szóval ingyen utazok bárhova vonattal, nekem ez sokkal jobban megéri, illetve költséghatékonyabb is.

Most tényleg én vagyok a különc mert nincs jogsim?

2017. szept. 26. 01:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
A mozgássérültek az ok meg az idősek de biztos lesz valami nagy multi ami majd meglátja hatalmas piaci rést és majd csinál hozzá gépeket vagy futárszolgálatot pl: nem benzinnel fognak menni hanem megújuló energiával így csak arra mennek hogy, rendelj mert csak haszna lesz belőle.A nőket szokta érdekelni hogy, férfinak van kocsija de az olyanokkal nem érdemes szóba állni mert csak pénzt nézi :) tisztelet a kivételnek .
2017. szept. 26. 20:59
 22/23 anonim ***** válasza:
35%

Az én szubjektív véleményem,hogy az autó fenntartása a hülyék adója.

Lehúzás.

Még ki sem léptél vele a házból,de már fizetned kell érte.

Olyan,mintha a lakásért ingatlanadót kellene fizetni.

Jó helyen kell lakást venni,és akkor nem szükséges az autó.

Másrészt tömegközlekedési baleset okozásáért már biztosan nem fogsz börtönbe kerülni:D

2017. szept. 27. 03:38
 23/23 anonim ***** válasza:
56%

Mennyi hülye! A szar is ízetlen itt már...

- Feltalálták már az élelmiszer futárszolgálatot, jó reggelt 21. század!

- Kerülhet börtönbe tömegközlekedési baleset miatt, ugyanis mozdonyvezető gyakornok, és ott tud ilyet csinálni.

2017. szept. 27. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!