Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek hogy telik egy átlagos...

Nektek hogy telik egy átlagos reggeletek?

Figyelt kérdés

Hétköznap illetve hétvégén mikor keltek ? Mit reggeliztek ?

Mit szoktatok reggelente csinálni ?

2017. szept. 25. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Éjszaka netezek délig alszok vagy 1ig. Kávé cigi a reggeli
2017. szept. 29. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, nálam mikor kezdődik a reggel...Kezdjük ott, hogy hajnal 4 körül (is) felébreszt a macska. Visszaalszom...6-kor ismét ébredek, mert megszoktam, mivel ilyenkor veszem be a dilibogyóm (vérnyomásra). Hétköznap ezután zombiként lézengek. És valahogy készleszek talán, hogy 9-re beérjek a kb 15 perc sétára lévő melohelyemre. Dühöngök, hogy megint ez a rohanás, utálom a reggeli kényszerű kapkodásokat, azt se tudom, merre vagyok fejjel. Reggelire virsli, rántotta, müzli van, szoval ami hamar kész van és birom vele egy ideig. Rendbeszedem a macskát, fél órát elvisz, hogy eldöntsem, milyen rongyot veszek fel, szemét összepakolása és már mehetek is :/

Szabadnapon kb ugyanez, csak a reggel 6 orai kelés után még visszafekszem és döglődöm kb 10-ig.

2019. okt. 20. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha délelőttös vagyok, fel 6 es 6 között kelek. Lemosom az arcom, kisminkelem magam, és minden reggel realizálom, hogy a smink semmit nem segít a kriptaszökevény álmos fejemen. Utána felrakom az éltető kávét amíg lefő, hajat mosok.

És a kedvenc részem reggel: turbánnal a fejemen, pizsamában visszamegyek az ágyba, kicsit betakarózok és megiszom a fini kávét, közben mobilozok.

Utána hajszaritas, felöltözés, fogmosás, és indulok a melóba.

Reggelizni nem szoktam, nincs reggel semmi étvágyam.

Hétvégén a páromnál alszom, 9 körül szoktunk kelni,bundáskenyeret, rántottát, melegszendvicset szoktunk reggelizni.

2019. okt. 21. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan,mert a vasútnál dolgozom,ami annyit jelent, hogy ünnep, hétvége, hétköznap ugyanaz. Amikor nappalos vagyok, hajnali 3-kor indulok dolgozni, fél 6-kor kezdek, utána este 20 óra fele hazaérek, így amire reggel lesz, javában dolgozok. Amikor otthon vagyok akkor életerő, van mikor 6 fele kelek, van mikor 7-8 körül. Általában ilyenkor intézem a csekkeket, tankolást, vásárlást délelőtt.
2019. nov. 19. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Hétköznap 6-kor kelek, kávét felrakom, feleségemmel az ágyban kávézom. Utána reggeli, általában zabkása lekvárral vagy sajtos kenyér, virsli, stb. Kb. 7:30-kor indulok a melóba (irodai munka), ebéd a vállalati kantinban, kb f6-kor indulok haza. kb 6-kor megfürdetem a gyereket, még egy kis családi ez-az nyolcig, amikor is fektetés van.

8-10: ezt az időt töltöm még a feleségemmel, ekkor alszik a gyerek, zavartalanul lehet együtt lennünk. 10-kor fellövik a pizsamát...

2020. júl. 19. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!