Más is ezt tapasztalja itt?
Legutóbb nyár előtt jártam fent a gyakorin,akkor még több volt a troll kérdés,válasz. Most pedig mintha más lenne az oldal színvonala,normális kérdések és válaszok vannak.
Vagy csak nekem tűnik úgy? :)
Ma ne rajzolj ördögöt a falra kérdező:)
Mit vacsoráztál? -(fontos lehet)
Szóval pár éve volt egy baráti céges buli ahol a bográcsos pörköltet,az egyik "profi gasztromester" sok főzőversenyt megjárt kolléga készítette.
Jó házigazda lévén senkinek nem hagytam üresen a poharát...-emberünk is hangoztatta ő még pörköltet soha nem rontott el!
Úgy alakult a dolog,hogy aznap mindenki dupla annyit ivott(aki nem szokott az is)-már az alkohol is jó volt csak leöblíthessék a kegyetlenül elsózott étket...
Szóval kérdező a szögeket kiöntötted a zsákból a trollkodásra való hajlammal együtt:)
Egyébként meg suli van kevesebb a gyerek az oldalon talán.
Hát nem tudom: sok kérdés hót értelmetlen, a másik részénél full hihetetlen, hogy ilyen (pl.:) emberi kapcsolatkavalkádok vannak, a sokadik résznél pedig hogy ennyi elvetemült van. Sok kérdést csoda, hogy engednek kiírni.
Szóval ha változott is, akkor negatív irányba, vagy nagy jóindulattal stagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!