Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is ezt tapasztalja itt?

Más is ezt tapasztalja itt?

Figyelt kérdés

Legutóbb nyár előtt jártam fent a gyakorin,akkor még több volt a troll kérdés,válasz. Most pedig mintha más lenne az oldal színvonala,normális kérdések és válaszok vannak.

Vagy csak nekem tűnik úgy? :)

2017. szept. 21. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ma ne rajzolj ördögöt a falra kérdező:)

Mit vacsoráztál? -(fontos lehet)

Szóval pár éve volt egy baráti céges buli ahol a bográcsos pörköltet,az egyik "profi gasztromester" sok főzőversenyt megjárt kolléga készítette.

Jó házigazda lévén senkinek nem hagytam üresen a poharát...-emberünk is hangoztatta ő még pörköltet soha nem rontott el!

Úgy alakult a dolog,hogy aznap mindenki dupla annyit ivott(aki nem szokott az is)-már az alkohol is jó volt csak leöblíthessék a kegyetlenül elsózott étket...

Szóval kérdező a szögeket kiöntötted a zsákból a trollkodásra való hajlammal együtt:)

Egyébként meg suli van kevesebb a gyerek az oldalon talán.

2017. szept. 21. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
:D
2017. szept. 21. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom: sok kérdés hót értelmetlen, a másik részénél full hihetetlen, hogy ilyen (pl.:) emberi kapcsolatkavalkádok vannak, a sokadik résznél pedig hogy ennyi elvetemült van. Sok kérdést csoda, hogy engednek kiírni.

Szóval ha változott is, akkor negatív irányba, vagy nagy jóindulattal stagnál.

2017. szept. 21. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Elfoglaltabbak lettek az iskolások.
2017. szept. 22. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
a trollokat leköti az iskola, a moderátorok meg már nem a nyaralást tervezik, hanem a munkaidő több részét tölti ki a moderálás :D
2017. szept. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!