Mindenkinek nem juthat pár? A boldogság csak a kiváltságosoké és szerencséseké?
Azt mondják,hogy mindenkinek van 1 párja! Én ezt nem igy tapasztalom.
Valahogy a fiu születés magasabb,mint a lány?! Szóval ezek szerint sok magányos férfi lesz.?
21-22 Nem én vagyok a lényeg!
Nem tünnik soknak az a 3% igaz. De csak 1 millióál ez a szám 30 000 ember ami rengeteg.10nél meg 300K ami döbbenetes.
És most ne gyertek azzal,hogy nem mindenki akar párkapcs.Mert pont annyi nö is van legalább iyen különbözö okokból.
Csak nyugodtak verjétek a mellkasotokat,hogy én luzer vagyok. :D Teljesen hidegen hagy,de vicces,hogy 1 anonim emberröl olyan véleményt formáztok ami számotokra örömet ad.
24 Leirom még1x,hogy megértsd!
Oké az igaz,hogy a kérdést rosszul irtam igy sok mindenkit megzavarhat a dolog. Bocsánat érte.
De én nem magamra gondoltam!
Én szóval sem irtam,hogy párkapcsolatban élnék!Mert tuti nem.
Viszont sok ismerösöm van aki nagyon szeretne,söt idösebb és nincs neki.Nagyon sok a magányos férfi.
A statisztika alapján ez érthetö is.
Túlzottan velem foglalkoztok,nem pedig az igazi problémával.
25#
Értsd már meg, hogy nincs probléma, legalábbis nem az amit te mondassz. Egy normális férfi talál magának párt. Azok a lúzerek akikről te beszélsz, meg akkor sem jutnának nőhöz ha a csajok kétszeres többségben lennének
27#
Kevesebb a nő, mint a normális férfi?! Nézz mar körül egy kicsit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!