1/18 anonim válasza:
én eddig rövid nadrágban és pólóban jártam, ma vettem fel egy vékony pulóvert, hogy ne ázzak meg, majd megsültem
ja és én fázós típus vagyok
ha nem akarsz fázni, szedj fel egy kis zsírt vagy öltözz melegen :D
2/18 anonim válasza:
Én nem, bebugyoláltam magam takaróba úgy, hogy csak a kezem lóg ki, és így pont megfelelő hőmérsékleten vagyok :)
3/18 anonim válasza:
én egész nap tanulok, betakarózva nem fázok. amúgy tényleg hideg van. Miért hasznos neked, hogy tudod, hogy mi fázunk-e? vagy csak a menő felhő meg hóember izéiddel akarsz itt hencegni? :D
4/18 A kérdező kommentje:
Azért jó ha tudom, mert érdekel hogymásokkal mi van. :D Nem hencegni akarok, csak imádom az ilyen kis butaságokat. :D
Meg azért is kérdezem mert alapból nem vagyok fázós, de itt a takaró alatt is fázom most, :/
2017. szept. 20. 18:06
5/18 anonim válasza:
Én is fázok, most ettől neked jobb? :D
6/18 A kérdező kommentje:
Nem jobb, de tudoooooom. :D
2017. szept. 20. 18:09
7/18 anonim válasza:
Én megkérek mindenkit: 28 fok alatt ne érdeklődjön, hogy melegem van-e
8/18 anonim válasza:
Nem fázok. Itt most is 25 fok van árnyékban. Most örülsz?:D
9/18 anonim válasza:
Dee cuki vagy!! *.*
Én is pont a napokban gondolkodtam hogy milyen hideg van már most, de ugye a fűtés szezon még vagy egy hónap :O
10/18 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor 30 fok volt 😭 nem akarom a telet. Reszketek, mint a jegenyefa 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!