Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez? Mit láthatt...

Szerintetek mi ez? Mit láthattam? Képpel.

Figyelt kérdés

Épp sétáltam délelőtt és hallottam repülőzúgást úgyhogy felnéztem de meglepődtem mert 6 repülő ment alakzatban!

Gyorsan előkaptam a telefont de sajnos alig látszik. Rá nagyítottam és screenshotoltam. Olyan ijesztő ez, de vajon milyen repülők ezek és miért mennek csoportban ilyen alakzatban?

[link]

2017. szept. 14. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
És ezt 5 halvány pontból kell megmondani? 😃
2017. szept. 14. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ijedezni, azok nem repülők voltak, hanem ufók. Most támadták meg a Földet, és ilyenkor mindig hatos alakzatban repülnek. Ahogy szoktak.
2017. szept. 14. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó hát nem a típusára vagyok kíváncsi :D

Csak gondolom nem hétköznapi dolog, hogy így bandáznak a levegőben.

2017. szept. 14. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Ejtőernyősök?

de szerintem ezt a képet nem te csináltad

2017. szept. 14. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem mert hallottam a zúgást csak olyan hangosnak tűnt úgyhogy felnéztem és folyamatosan haladtak meghozzá déli irányba :D

[link]

Itt a kép az albumomban. Sose láttam még így ilyet, ezért volt ijesztő kicsit. Egyébként ilyen vadászrepülő alakja volt ha jól láttam, tehát nem olyan hosszú volt mint egy utasszállító.

Tényleg jó lenne ha valaki tudna ezzel kapcsolatban valamit.

2017. szept. 14. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyítsatok rá, a felső és középső villanydrót között kb középtájon vannak.
2017. szept. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!