Milyen állatot láthattam az erdőben? Képpel.
Figyelt kérdés
Mérete alapján egy közepes kutya, mozgása és testfelépítése alapján macska félére hasonlított. Régóta járom az erdőt de nincs ötletem rá. A fejét sajnos nem láttam, mert elsomfordált.
Ezt az egy képet tudtam róla csinálni: [link]
2016. aug. 23. 20:23
3/16 anonim válasza:
Ez egy macska, a meretebol itelve egy jol megtermett kandur.
4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a képen nem látszik a mérete, mert messziről készült a fotó, de jóval nagyobb egy macskánál, meg is ijedtem, mert a mérete alapján azt hittem egy kóbor kutya, vettem is a husángot a kézbe :) Én is vadmacskára gondoltam, de úgy látom nem igen van feketében. Köszi a válaszokat.
2016. aug. 23. 20:47
5/16 anonim válasza:
engem is érdekel. én mas láttam egyet győr-Abda környékén. én is feltettem ide de még nem érkezett válasz. a teste úgy 1 méter hosszú lehetett?
6/16 anonim válasza:
ám úgy néz ki mint egy feketepárduc. Te hol láttad?
7/16 anonim válasza:
Hát igen párducnak néz ki.De az jóval nagyobb.Talán szenes róka?
8/16 anonim válasza:
Szerintem is macska. A rókának nem ilyen formájú a farka, legalább is szerintem
9/16 anonim válasza:
macskának nem ilyen a farka a rókának meg a feje
10/16 anonim válasza:
én is ma estefelé láttam. nagyon érdekel mi ez. szerintem ugyanaz. Nem hinném hogy véletlenül pont egyszerre látunk először egy fura állatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!