Hany evesek vagytok es milyen gyakorisaggal latogattok fel erre az oldalra naponta/hetente?
Figyelt kérdés
Stasztikat akarok vegezni, erdekel, hogy ennek az oldalnak melyik korcsoport inkabb a fo felhasznaloja. 🙂2017. szept. 10. 21:48
21/27 anonim válasza:
19-es vagyok. Kérdező! Szerintem nem ezt a kategóriát olvassák a legtöbben, hanem a Családi kapcsolatok-at. Oda viszont tényleg nem írhatod ki ezt a kérdést, mert úgy is átpakolnák ide.
Egyébként én is tettem már fel hasonló kérdést. Nem pont ugyanilyet, hanem én arra voltam kíváncsi, hányan használják 40 felett a GYK-t. Szeretem a fiatalokat, sok hasznos dolgot olvasok pl. számtech. témában, és ha kérdeztem, mindig tök segítőkészek voltak, sosem oltottak le. Mondjuk előrebocsátottam, hogy nagyon laikus vagyok a témában. Szóval a lényeg, szeretem ezt a fórumot.
22/27 anonim válasza:
31 éves nő, minden nap legalább kétszer belépek
23/27 anonim válasza:
21F, naponta többször felnézek, de csak azért, hogy ellenőrizzem, jött-e privátom :) Estefelé szokásom bálaszokat írni kérdésekre, ls vagy privátüzemeteket küldeni.
25/27 anonim válasza:
25f
nagyon változó. van amikor napokat töltök itt egyhuzamban, de van hogy egy hónapig nem is jut eszembe, hogy létezik ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!