Hany evesek vagytok es milyen gyakorisaggal latogattok fel erre az oldalra naponta/hetente?
18, általában naponta.
De nem lesz hiteles a statisztikád, mert aki ritkábban jár fel, kisebb valószínűséggel fog válaszolni a kérdésre.
29 vagyok, naponta de csak olvasgatni... irni már alug irok, mert sok a h■lye kérdés, és a sok lepontozó miatt.
Kb 1 hónapja csináltam egy saját statisztikát, 23,6 év volt az átlag.
Több férfi volt, mint nő.
22 vagyok.
Amikor van barátnőm hetente egyszer 1 percre.
Amikor nincs naponta több órára, mert megörülök a hiánytól.
14 vagyok
Általában naponta, sok az érdekes kérdés és az egetrengető hülyeség, úgyhogy megéri.
Amikor unatkozom akkor naponta, ha elfoglalt vagyok akkor pár naponta, esetleg pár hetente.
21L
A statisztikád max az "Emberek" kategóriára lesz érvényes, mert aki nem látogatja ezt a kategóriát, az nem fog szembekerülni a kérdéseddel.
Én pl már 2 órája fenn vagyok ma Gyakorin, de eddig Tudományok és Politika kategóriában voltam. Kikapcsolódásnak átjöttem ide :D
Én 19 vagyok, és hímnemű.
Kb kétnaponta néhány órára jövök fel.
Eyébként már több ilyen kérdés is volt, átlagban valóban a 18-25 köztiek vannak a legnagyobb számban, de ez kategória függő.
Itt emberek kategóriában a 14-30 köztiek mind nagy számban vannak, de mondjuk tudományoknál (néhány privát beszélgetés alapján) többnyire 20-tól felfelé, és leginkább 30-40 köztiek vannak. Politikáról ne is beszéljünk...szerintem ott jó rész már a fél évszázadon is túl van.
Tini párkapcsolatok, szexualitás meg szerintem jó ha átlagéletkorban eléri a 16-ot.
És b@zmeg ezt is pontozzák le... remélem sivár életetek legnagyobb boldogsága ez....
Kérdés:hány eves vagy? 18!
Es ez nem hasznis? Ez legyen életed legnagyobb boldogsága, hogy erre pirosat nyomsz... de őszintén kívánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!