Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hany evesek vagytok es milyen...

Hany evesek vagytok es milyen gyakorisaggal latogattok fel erre az oldalra naponta/hetente?

Figyelt kérdés
Stasztikat akarok vegezni, erdekel, hogy ennek az oldalnak melyik korcsoport inkabb a fo felhasznaloja. 🙂
2017. szept. 10. 21:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
62%

18, általában naponta.

De nem lesz hiteles a statisztikád, mert aki ritkábban jár fel, kisebb valószínűséggel fog válaszolni a kérdésre.

2017. szept. 10. 21:54
 2/27 anonim ***** válasza:
65%

29 vagyok, naponta de csak olvasgatni... irni már alug irok, mert sok a h■lye kérdés, és a sok lepontozó miatt.

Kb 1 hónapja csináltam egy saját statisztikát, 23,6 év volt az átlag.

Több férfi volt, mint nő.

2017. szept. 10. 21:55
 3/27 anonim ***** válasza:
81%

22 vagyok.

Amikor van barátnőm hetente egyszer 1 percre.

Amikor nincs naponta több órára, mert megörülök a hiánytól.

2017. szept. 10. 21:56
 4/27 Ónixkönny ***** válasza:
61%

14 vagyok

Általában naponta, sok az érdekes kérdés és az egetrengető hülyeség, úgyhogy megéri.

2017. szept. 10. 22:00
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
41/F, naponta. A komoly kérdésekre normálisan válaszolok, a hülyéket, trollokat szénné oltom, és nekem is van kiírva vagy 30 kérdésem.
2017. szept. 10. 22:03
 6/27 anonim ***** válasza:
71%

Amikor unatkozom akkor naponta, ha elfoglalt vagyok akkor pár naponta, esetleg pár hetente.

21L

2017. szept. 10. 22:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
33 éves nő vagyok. Naponta többször lépek fel ide. 2 kicsi gyerekem van, ez kikapcsol.
2017. szept. 10. 22:07
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A statisztikád max az "Emberek" kategóriára lesz érvényes, mert aki nem látogatja ezt a kategóriát, az nem fog szembekerülni a kérdéseddel.

Én pl már 2 órája fenn vagyok ma Gyakorin, de eddig Tudományok és Politika kategóriában voltam. Kikapcsolódásnak átjöttem ide :D

Én 19 vagyok, és hímnemű.

Kb kétnaponta néhány órára jövök fel.

Eyébként már több ilyen kérdés is volt, átlagban valóban a 18-25 köztiek vannak a legnagyobb számban, de ez kategória függő.

Itt emberek kategóriában a 14-30 köztiek mind nagy számban vannak, de mondjuk tudományoknál (néhány privát beszélgetés alapján) többnyire 20-tól felfelé, és leginkább 30-40 köztiek vannak. Politikáról ne is beszéljünk...szerintem ott jó rész már a fél évszázadon is túl van.

Tini párkapcsolatok, szexualitás meg szerintem jó ha átlagéletkorban eléri a 16-ot.

2017. szept. 10. 22:08
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

És b@zmeg ezt is pontozzák le... remélem sivár életetek legnagyobb boldogsága ez....

Kérdés:hány eves vagy? 18!

Es ez nem hasznis? Ez legyen életed legnagyobb boldogsága, hogy erre pirosat nyomsz... de őszintén kívánom...

2017. szept. 10. 22:11
 10/27 anonim ***** válasza:
75%
28/N - egyébként mikor hogy, mostanában hetente szinte, de van, hogy 2 évig felé sem nézek. (Mellesleg azért járok fel, hogy ironikus hangvételű, de igaz válaszokat adjak idiótáknak [vagy normális és szintén igaz válaszokat annak, akit úgy ítélek meg, hogy megérdemli megérdemli].)
2017. szept. 10. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!