Meddig élhet egy félbeszakadt ember?
Figyelt kérdés
Több videón láttam olyat, hogy egy vonat vagy egyéb jármű által félbeszakított ember hosszú percekig él. Akár még beszél is a körülötte lévő emberekhez és mozog is. Egyik ismerősöm mesélt olyat, hogy amikor a vasútnál dolgozott akkor egyszer egy férfit kettészakított a vonat de kb 40 percig még élt. Hogyan lehet, hogy nem vérzik el perceken belül?2017. szept. 5. 03:28
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem is lehetséges akár több tíz percig is életben maradni csak annak függvénye, hogy milyen ponton válik ketté a test és a belsőszervek mennyire sérülnek. Amúgy ezek a szerencsétlen emberek haláltusáját nem élvezem, nem erről van szó, sőt van amikor sajnálom de ez az élet rendje sajnos. Ha valakit ketté vág egy jármű annak illik belehalnia.
2017. szept. 6. 03:43
12/12 anonim válasza:
én is úgy tanultam, hogy a kerék összenyomhatja az ereket és így nem vérzik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!