Szerintetek milyen ember, aki 200 ezer Ft-ból nem tud egyáltalán félretenni, sőt nem is elég neki?
Fiatal.Kicsit nagy lábon él.De ez attól is függ hol él.
Még most megteheti.Majd később már nem.
22f
Egy jó autót ennyiből nem lehet pénzelni, ennyi nekem is arra volna elég hogy egy 80nm2-es házat fenntartsak, egy 10 év körüli autó mellett egy fiatal gyorsasági motort használjak(ezt ugyanúgy kigazdálkodnám 160e-ből is, mert nagy szenvedélyem a sebesség, és ez legalább elérhető)
Külön viszi a pénzt az olyan mint a mobilnet, kábeltv előfizetés, régebbi autó de izmos erőforrás, ami sokat fogyaszt illetve szervizelni is drágább.
ha otthon lakik, tehát kvázi az egyik legnagyobb költséget megspórolja a kaja mellett, akkor én sem értem.
nekem csak 120 nettóm van, de én abból félre tudok rakni így, hogy még itthon lakok.
nincs ebben semmi különleges magyarázat, elbssza a pénzt...
"Nos, 200 ezer a fele sem az eu-s minimalbernek, amit egy 8 általánost vegzett gyári munkás is megkap. "
Cserébe a költségei jóval alacsonyabbak, mint a a nyugati költségek fele lenne!
Én szüleimmel élek, van kocsim, nettó 190-et keresek, és mégis havi szinten egy 100-ast félreteszek.
21F
Korábbi kérdéseknél kitárgyaltuk hogy szoba bérléssel, vagy saját lakás rezsijével 120-150 ezer, amivel kvázi nullára ki lehet jönni hó végén.
Viszont itt fura az egész sztori. Egyrészt ha otthon lakik, akkor gondolom nem fizet 50-80 ezreket albérletre, rezsire. Ha 3-4 főre kell bevásárolni, az is gazdaságosabb mintha csak magára kell fizetnie.
Meg nekem fura ez is, hogy kölcsön kérek hogy fizethessem az autó ami amúgy a szüleimé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!