Szerintetek milyen ember, aki 200 ezer Ft-ból nem tud egyáltalán félretenni, sőt nem is elég neki?
Figyelt kérdés
21 éves 200 ezer Ft körül van a fizetése, a szüleinél lakik, és hónap végére tőlük kér kölcsön, mert nem tart ki neki. Oké, közben részletre veszi a szüleitől a régebbi autójukat, meg amúgy mindent kifizet magára, de akkor se értem.2017. aug. 31. 01:06
11/13 anonim válasza:
Nem a te dolgod, ha elszórja a pénzét, de az sem, ha nem.
12/13 anonim válasza:
Felelőtlen. Pénzügyileg analfabéta. Nekem fele annyi a fizetésem, én is szülőknél lakok, és még félre is tudok rakni belőle minden hónapban, úgy hogy adok haza is pénzt, meg az teljes havi kajámat, szórakozást, ruhákat, minden egyebet mind magamnak fizetem! Aki ezt dupla ennyiből nem tudja megoldani, az nem is akarja! Nekem pl. a napi ebédem 600 forintba kerül. Van, aki olyan helyre jár kajálni, ahol 2.500 egy ebéd, hát nem csoda, ha elúszik az összes pénze! Nekem a teljes munkahét (hétfő-péntek) megvan 3.000 forintból, neki ennyi pénz meg csak 1 napot fed le! Aki nem milliomos, az ne éljen nagy lábon, én azt mondom!
13/13 anonim válasza:
Mi értelme úgy élni, hogy egész életedben spórolsz és megvonsz magadtól minden jót? Aki meg 100ezerből tud félrerakni annak gratulálok, idős korra biztosan összejön egy szép összeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!