Miért kell életben hagyni az ilyen újszülötteket?
Hát nemtudom, keress rá arra, hogy no arms no legs no worries, vagy valami ilyesmi. A te modszereddel ot is "ki szelektaltak" volna. Pedig o sok mindenkinek adnerot. Szerintem inkabb azzal van a baj, hogy vannak olyan szulok, akik nem tudjak, hogy mit vallalnak azzal, ha egy ilyen gyermeket nem vetetnek el.
Es azzal is problema van, hogy a tarsadalmunk megbellyegzi azokst, akik az elvetetes mellet dontenek, holott csak nem akarjak felelotlenul megneheziteni a gyerekuk eletet, mikor tudjak hogy esetleg nem lenne idejuk, vagy anyagi keretuk felnevelni. Szoval csak reszben ertek veled egyet.
14/L
Van itt nagyon két durva eset:
A cikkek csodaként írják le, hogy ezek a gyerekek x évet megéltek már, de a valóság inkább az, hogy valószínűleg kegyetlenül szenvednek szegények. Én életpárti vagyok, nem alkalmaznék soha spártai módszert, a legjobb ezeknek a szerencsétlen gyerekeknek az lenne, ha a terhesség korai szakaszában ki tudnák szűrni a rendellenességet, ebben az esetben lehet létjogosultsága az abortusznak. Ha nem tudták kiszűrni a rendellenességet és megszülettek, akkor mindent meg kell tenni, hogy a lehető legfájdalommentesebb életet biztosítsák nekik, amíg erre lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!