Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassan 16 éves leszek és...

Lassan 16 éves leszek és nincs mellem?

Figyelt kérdés
Most vagyok 10.-es és nincs mellem. Egy hangyányit már elkezdett nőni, de tényleg nagyon nagyon kicsit. Eléggé kényelmetlenül érzem magam emiatt, mert egy hatodikosnak nagyobb mellei vannak mint nekem.. Egy éve menstruálok és sportolok is. Sovány testalkat vagyok 45kg és kb 160cm. Rendesen eszek, sőt még többet is, de nem hízok.. Fog még nőni vagy már nem sok rá az esély? Vagy esetleg forduljak orvoshoz?
2017. szept. 1. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem elég ha sokat eszel, e legyen diétás vagy vegetáriánus, inkább legyen rajtad egy kis pluszsúly amíg fejlődsz
2017. szept. 1. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
*ne legyen
2017. szept. 1. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lehet mert vékony vagy, de egyébként tényleg semmi előnye a nagy mellnek. (Saját tapasztalat.)
2017. szept. 1. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

de, de! sok előnye van!

32F :D

2017. szept. 1. 18:03
 15/16 anonim válasza:

Fog még nőni, de ha nem nőne, akkor sem lennél kevesebb lány. Hidd el, nem a hatalmas mellektől lesz valaki nőies. A jellemed számít, a kisugárzásod, személyiséged. Szóval légy büszke magadra és ne foglalkozz ezzel a kérdéssel annyit! :)

29F

2017. szept. 1. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha 15 évesen kezdtél el menstruálni, az önmagában aggasztó. Fanszőrzeted rendben van/kifejlődött? Puncid..?

Valószínűleg még 2-3 évig nőni fog a melled, de ha a családból ilyen genetikát hoztál, akkor már nem sokat.

2018. jan. 27. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!